Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως…

1242

«Εγώ θα είμαι πάλι Δήμαρχος υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!» Η φράση ανήκει στο Δήμαρχο Κορινθίων ο οποίος κατ επανάληψη έχει προχωρήσει στην συγκεκριμένη δήλωση, υπέρμαχος ωστόσο της ρήσης «επανάληψη μήτηρ μαθήσεως» επιδιώκει με την συχνή αναφορά της να κάνει συνείδηση , στους πολίτες; Στους συνυποψηφίους του; Πως θα διεκδικήσει την 4η τετραετία του στα πράγματα της Κορίνθου άλλωστε όπως είπε «είμαι ο μοναδικός που έχει εκλεγεί 3 φορές στο δήμο και ως εν ενεργεία είμαι και εν δυνάμει δήμαρχος»!

Προς τι τώρα η χθεσινή αναφορά αναγνώστη μου και η επανάληψη της εκπεφρασμένης από καιρό βούλησης που οδήγησε και στις αποχωρήσεις από την «πορεία Ευθύνης»;

Το πρώτο σενάριο μιλά για επανάληψη που κρίθηκε αναγκαία ένεκα της δήλωσης Νανόπουλου πως θα είναι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση! Βέβαια εκεί η είδηση ήταν «στο κάθε περίπτωση» και όχι στο ότι θα είναι υποψήφιος απλά διότι τούτο σημαίνει πως αν η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας είναι σε έτερο πρόσωπο και όχι στο δικό του θα δρομολογηθούν εξελίξεις, σίγουρα θα υπάρξει «διχασμός» στις τάξεις των κομματικών ψηφοφόρων.

Το δεύτερο σενάριο θέλει την δήλωση να γίνεται εξαιτίας της παρέμβασης, επιθυμίας, στοχασμού της Κατερίνας Φαρμάκη προ ολίγων ημερών στο fb (Διαβάστε εδώ)    )   η οποία «άνοιγε» για κάποιους  ένα δρόμο προς την Κολιάτσου για την ίδια και  «Έκλεινε» έναν δρόμο συμπόρευσης με τον εν ενεργεία Δήμαρχο!

Πάντως ο Δήμαρχος είπε να «φρεσκάρει» τη μνήμη μας με την επανάληψη της υποψηφιότητας του, επανάληψη που φαντάζομαι θα γίνει πολλές φορές έως και την επίσημη κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο!!!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.