Ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση στην αγορά του Ζευγολατιού!

459

Ενεργειακά και αισθητικά αναβαθμισμένη εδώ και λίγες ημέρες η αγορά του Ζευγολατιού! Τα έργα που εκτελούνταν στο σημείο ολοκληρώθηκαν λίγες ημέρες πριν το 2018 μας αποχαιρετήσει προσφέροντας στους κατοίκους αφενός νέο ηλεκτροφωτισμό και αφετέρου νέο οδόστρωμα με κυβόλιθους, συνολικά μια πλατεία με νέα όψη!

“Τα παλιά φωτιστικά κατά βάση δίφωτα με πλαστική μπάλα αντικαταστάθηκαν με μονόφωτα φωτιστικά σώματα τα οποία αισθητικά αναβάθμισαν την περιοχή, αφού είναι κατασκευασμένα ως απομιμήσεις παραδοσιακών φωτιστικών λαδιού που στόλιζαν τους δρόμους των πόλεων στις αρχές του 20ου αιώνα.Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση επιτεύχθηκε και η ενεργειακή αναβάθμιση των φωτιστικών αφού οι παραδοσιακές ενεργοβόρες λάμπες αντικαταστάθηκαν με λαμπτήρες σωληνωτού νατρίου 70 ή 100W που αποδίδουν καλύτερα με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας” αναφέρει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο για εικόνα “ευχάριστη σε κατοίκους και επισκέπτες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.