Εκλογές ΝΟΔΕ:H μεγάλη επιβεβαίωση και εγκυρότητα του moriasnews

113

Και τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ και βγήκαν τα αποτελέσματα για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και τις Δημοτικές Οργανώσεις του κόμματος στο νομό, μπορούμε να πλέον να πούμε πως τα ρεπορτάζ του Moriasneww.gr επιβεβαιώθηκαν  πλήρως  και στο ακριβές σύνολό τους.

Και αυτό μας φέρνει ιδιαίτερη ικανοποίηση διότι αποδεικνύουμε στο αναγνωστικό μας κοινό, το πόσο έγκαιροι και έγκυροι είμαστε, αναλύοντας τα γεγονότα και τα πρόσωπα ,όχι με αόριστες υποθέσεις, αλλά με ονοματεπώνυμα. 

Επειδή λοιπόν μετά το τελευταίο μας ρεπορτάζ διαβασε εδω, αναφέραμε πως φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα των εσωκομματικών εκλογών ο Χρήστος Κορδώσης ,και το εξηγήσαμε παρατηρώντας μια σειρά απο στρατηγικές κινήσεις που έγιναν, κάποιοι έσπευσαν να μας “εγκαλέσουν”, λέγοντας πως διασαλεύουν τα άρθρα μας την ενότητα του κόμματος.

Επειδή όμως η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια , έχει αποδείξει πως και εμπειρία και κρίση έχουμε να ερμηνεύουμε και να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας και κυρίως δεν έχουμε καμία εξάρτηση απο πουθενά,ήρθαν τα χθεσινά αποτελέσματα να μας επιβεβαιώσουν!

Ο Χρήστος Κορδώσης είναι ο μεγάλος νικητής των χθεσινών εσωκομματικών εκλογών, συνεχίζει την θητεία του ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Οι ακριβείς εκτιμήσεις μας ακόμα και στο δήμο Σικυωνίων με τον Τάσο Γκιούλη, να φέρνει μια νέα δυναμική, με τον Γιώργο Βορινιώτη στη “μάχη της Βόχας” νικητή διαβασε εδω, καθώς επίσης και στο Ξυλόκαστρο ο Διαμαντόπουλος αποδεικνύουν πως μπαίνουν νέοι άνθρωποι στα πράγματα.

Οι αναφορές μας στους υπόλοιπους δήμους ήταν συγκεκριμένες και επιβεβαιώθηκαν.

Εμείς απο την αρχή προειδοποιήσαμε, καταγράψαμε, αποφανθήκαμε, και βεβαίως επαληθευτήκαμε.

Απο το ρεπορτάζ της χθεσινής ημέρας , ημέρας των εκλογών, στη Κορινθία σημειώθηκε  μειωμένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, και μεγάλος ανταγωνισμός ,όπως ήταν αναμενόμενο. 

 

Τζένη Σουκαρά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.