Εθιμοτυπική συνάντηση Λέγγα με Τατούλη

679

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη είχε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Κορινθίας. Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια και τις δράσεις της στον ευρύτερο δήμο Σικυωνίων. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

  • η εξέλιξη των έργων οδοποιίας, όπως η οδόστρωση Κιάτο-Σούλι, η ολοκλήρωση της μελέτης για τη χρηματοδότηση του δρόμου Χούνι-Κλημέντι-Καίσαρι κ.ά.
  • ο δρόμος Κιάτο-Νεμέα, ο οποίος μπορεί να ενισχύσει την αναπτυξιακή προοπτική και των δύο δήμων, ειδικά όταν θα συνδεθεί με το φράγμα του Ασωπού.
  • τα εγγειοβελτιωτικά και αρδευτικά έργα για τις περιοχές της ορεινής Σικυωνίας.
  • οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το έργο της ΣΔΙΤ Περιφέρειας – ΤΕΡΝΑ, το οποίο αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων.
  • το σχέδιο της Περιφέρειας για την ίδρυση Συνεταιριστικής τράπεζας και η επίδραση που θα έχει η δημιουργία της στην ανάπτυξη και χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Τατούλης σημείωσε πως δήμος Σικυωνίων έχει όλα τα πλεονεκτήματα, προκειμένου να γίνει ένας πρότυπος δήμος για όλη την Ελλάδα και ευχήθηκε στον κ. Λέγγα καλή επιτυχία στην προσπάθειά του να υλοποιήσει το όραμά του για τον Δήμο.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες εθιμοτυπικές συναντήσεις του κ. Λέγγα με εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νομού μας.

Δελτίο τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.