Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς…να τος ο Παππάς μαζί με τα καρφιά του!

105

Είχε δημιουργήσει κλίμα η αλήθεια είναι με τις απουσίες του από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων σε μια περίοδο δύσκολη και «πονηρή» για την παράταξη του Δημάρχου το ίδιο ήρθε να κάνει όμως και με την παρουσία του εν τέλει στην συνεδρίαση της Δευτέρας! Ο Αντώνης Παππάς λοιπόν, παρέστη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων και ομίλησε και … δυο βήματα πίσω μας πήγε στο ζήτημα της δημοτικής αγοράς, θέμα που ήτο στην ημερήσια διάταξη , δεδομένης της άτελέσφορης αναζήτησης ιδιώτη επενδυτή για την αξιοποίηση του…

Τι είπε λοιπόν ο Αντώνης Παππάς και γιατί οδήγησε την όλη ιστορία δυο βήματα πίσω;

Μα γιατί έθεσε το θέμα της δημοτικής αγοράς Κορίνθου σε άλλη βάση! Ήτοι, «συζητούμε για την αξιοποίηση της αγοράς ενώ προηγείται η ανάδειξη» είπε  και κάλεσε το σώμα να συμφωνήσει στον τρόπο ανάδειξης και ν αφήσει για.. το μέλλον την συζήτηση του τρόπου αξιοποίησης!

Στον τρόπο αξιοποίησης τώρα καταγράφεται και το πρώτο καρφί του δικηγόρου το οποίο ήτο προς όλα τα μέλη του σώματος και έλεγε «συζητούμε για την δημοτική αγορά και έτσι όπως πάμε θα συζητούμε για χρόνια όπως κάνουμε και για το Φράγμα του Ασωπού»

Το δεύτερο καρφί αγγίζει καθαρά και εξολοκλήρου την δημοτική αρχή η οποία αποφάσισε, όταν είχε την πλειοψηφία, την αναζήτηση του ιδιώτη επενδυτή, καρφί που έλεγε πως «ο δήμος, αν θέλουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, είναι εκείνος που μπορεί να προχωρήσει στην ορθή ανάδειξη του μνημείου διότι περί μνημείου πρόκειται»

Ο Αντώνης Παππάς πρότεινε δε να έρθει το θέμα της αγοράς ως ειδικό θέμα συζήτησης και κάπως έτσι έβαλε και εκείνος το δικό του λιθαράκι στην μελλοντική ατέρμονη συζήτηση και διαδικασία δεδομένου ότι η ουσία προσπερνάται και μένουν τα τυπικά – διαδικαστικά που λένε “να το φέρουμε ως ειδικό θέμα”, “σε ειδική συνεδρίαση”, “να μαζέψουμε υπογραφές να έρθει στο σώμα” και άλλα τινά που προσφέρουν υπηρεσία μόνο στους τύπους αφήνοντας το κτίριο έρμαιο του χρόνου ,της φθοράς και της αδυναμίας των αρχόντων να συμφωνήσουν και να πράξουν στην κατεύθυνση της κοινής ωφέλειας.

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.