Εγκαλεί τα ΜΜΕ το Επιμελητήριο Αρκαδίας για ανακοίνωση του Μπουντρούκα!!!

624

Χάθηκε η μπάλα αναγνώστη μου και όχι μόνο στη ΝΔ όπως σχολίαζε χθες ο Μανώλης Αγγελάκας! Το Επιμελητήριο της Αρκαδίας έρχεται να μπει στον χορό του…παραλόγου αφού με σημερινή του ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ τα εγκαλεί, τους κουνά το δάχτυλο για τα χθεσινά δημοσιεύματα ως λέει περι παραιτήσεως του Προέδρου του Γιάννη Μπουντρούκα από το βήμα της Κεντρικής Ένωσης στην Χίο το Σαββατοκύριακο.

Γράφει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:

Μετά από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χθες από ορισμένα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Μπουντρούκα κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:Η ανακοίνωση του κ. Μπουντρούκα στη Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και οι ευχαριστίες προς τους συναδέλφους Προέδρους των υπόλοιπων Επιμελητηρίων για τη συνεργασία επιβλήθηκε από το γεγονός ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση στην οποία θα παρίστατο ως Πρόεδρος, δεδομένου ότι η επόμενη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019. Σε αυτήν λοιπόν την Γ.Σ. ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωση την επικείμενη παραίτησή του και αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του.Το μοναδικό αρμόδιο όργανο για να υποβληθεί η παραίτηση του Προέδρου είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.Ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωσε την επικείμενη παραίτησή του λόγω της συμμετοχής του στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, αφού είχε ήδη ενημερώσει σχετικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Αυτή η παραίτηση όμως θα γίνει εν ευθέτω χρόνο, βεβαίως πριν την επίσημη ανακήρυξη υποψηφιότητας για τις Περιφερειακές εκλογές, και εφόσον έχει διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και συνέχεια του Επιμελητηρίου, το οποίο ο κ. Μπουντρούκας υπηρετεί εδώ και 15 χρόνια με συνέπεια.

Αγαπητοί κύριοι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, επειδή ο Moriawnews.gr ήταν στα “ορισμένα ΜΜΕ” που αναφέρεστε, σας ενημερώνει πως επρόκειτο για Δελτίο Τύπου που έφτασε από τον κ.Γιάννη Μπουντρούκα, Mail το οποίο είχε ως τίτλο, “παραιτούμαι απ όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα για να διεκδικήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου”! Κανένα Μέσο Ενημέρωσης δεν “οραματίστηκε” την παραίτηση ούτε αμφισβήτησε το όργανο στο οποίο θα πρέπει να υποβάλει παραίτηση ο Πρόεδρος!

Το δικό του δελτίο τύπου φιλοξενήθηκε και τίποτα παραπάνω! 

Οι επισημάνσεις και διευκρινίσεις λοιπόν καλό θα ήταν να γίνουν προς τον Πρόεδρο, παραιτηθέντα ή όχι, και όχι προς τα ΜΜΕ!

Χ.τ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.