Είδες τι κάνει το ντόπιο DNA;

32
Ï Äéïéêçôçò ôçò Ð.Õ.Êïñéíèïõ Âáóéëçò Ìáôèéïðïõëïò óôç öùôéá óôï Óðáèïâïõíé 9-8-2012.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής είναι ο Βασίλης Ματθαιόπουλος ,Αρκάς στην καταγωγή ,απο την Καμενίτσα Γορτυνίας .Τον κ. Ματθαιόπουλο τον γνωρίζουμε εμείς οι Κορίνθιοι όταν το 2012 τοποθετήθηκε ως Πύραρχος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Κορινθίας.

Μάλιστα,ως  Υποστράτηγος-Συντονιστής Επιχειρήσεων τέθηκε επικεφαλής στις μεγάλες πυρκαγιές της Ζακύνθου, Ζευγολατιού και Σοφικού Κορινθίας, στην ‘Αρλα Αχαΐας, στο Κρανίδι Αργολίδας και στις πυρκαγιές της Λακωνίας κατά την αντιπυρική περίοδο του 2017.

Κατά κοινή ομολογία ο κ. Ματθαιόπουλος είναι επιτυχημένος στην επαγγελματική πορεία, και εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και επίπονο έργο. Του ευχόμαστε να είναι και καλότυχος γιατί και αυτό χρειάζεται.

Τώρα για την χαρά που επιδεικνύουμε με αφορμή αυτή την είδηση, επειδή ο κ. Ματθαιόπουλος είναι Αρκάς ή επειδή τον γνωρίζαμε ,εμένα προσωπικώς μου θυμίζει αυτήν την “αρχοντοχωριατιά” που προσπαθούμε μάταια να αποβάλλουμε απο το είναι μας.

Μην λησμονούμε πως ο κ. Ματθαιόπουλος ήταν μέχρι σήμερα υπαρχηγός της Πυροσβεστικής ,την οποία οι περισσότεροι κρίνατε αυστηρά  με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι. Είδες όμως τι κάνει το ντόπιο DNA;

Τζ. Σουκ.