Εάρινο εξάμηνο στο ΠΕΔιΣ με σημαντικές ομιλίες

1147

Το Πανεπιστήμιο της Κοινωνίας του Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του αποτελώντας την προμετωπίδα της σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία. Πολίτες της Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής παρακολουθούν, ελεύθερα και δωρεάν, ομιλίες σχετικές με επίκαιρα και επίμαχα ζητήματα της πολιτικής, της κοινωνίας και της οικονομίας και συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση που ακολουθεί την ομιλία (https://pedis.uop.gr/?page_id=1235). Το Σαββατοκύριακο ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου. Μια από  τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις καταγράφεται στις 20 Μαρτίου 2019, ώρα 18.00-20.00 και έχει τίτλο “Η Ενεργειακή ασφάλεια πέρα από τους ορισμούς: Ο γρίφος της διαμόρφωσης Πολιτικής Ενεργειακής Ασφάλειας”, μέρος του οποίου παρουσιάστηκε και στο συνέδριο της Ρώμης πριν μερικές ημέρες. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Βασίλη Μπαλάφα ο οποίος καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν το παρόν και να συζητήσουν!


“Σάς περιμένω λοιπόν και ελπίζω να έχουμε και μια διαδραστική συζήτηση για να αντλήσω και εγώ στοιχεία από τις απόψεις σας !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.