Δυο κομματικές συσκέψεις για το ψηφοδέλτιο και ο προβληματισμός των υποστηρικτών της υποψηφιότητας Νίκα

645

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Κονταδάκης, υπεύθυνος Οργανωτικού της ΝΔ, θα βρίσκεται αύριο στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του κόμματος  Παναγιώτη Νίκα, για να συμμετάσχουν σε μια ευρεία σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κορινθίας, με θέμα την κατάρτιση του  ψηφοδελτίου του κ. Νίκα στην Κορινθία.

Μαθαίνω επίσης πως μια ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στην Αργολίδα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου. 

Κοινώς, “θα πάρει απο το χέρι” ο κ. Κονταδάκης τον δήμαρχο Καλαμάτας για να τον οδηγήσει στους κλειστούς κομματικούς διαδρόμους της Κορινθίας, θα ζητήσει κομματική πειθαρχία και θα επιβάλλει, βεβαίως, “συμμετοχή” στην επάνδρωση του ψηφοδελτίου.

Έτσι θα πορευθεί ο κ. Νίκας, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. 

Περιχαρακωμένος απο κομματικά στελέχη, θα παρευρίσκεται σε συνεδριάσεις, συναντήσεις,συσκέψεις αλλά όχι περιοδείες.

Εκτός των Μεσσηνιακών τειχών, έδαφος άγνωστο,εκτός των γνωστών “κομματικών μονοπατιών”.

Μόνος του αποδομεί καθημερινά την αυτοδιοικητική του ιστορία.

Γεγονός που προβληματίζει ακόμα και τους υποστηρικτές του, για το πώς έχει σχεδιάσει να κάνει την προεκλογική εκστρατεία του. Αφού είναι πασιφανές πως σχέδιο δεν έχει ακόμα.

Αλλά όπως του λένε οι κομματικοί του φίλοι τελευταίως και δημοσίως, έτσι τον Τατούλη δεν τον κερδίζεις.

Διότι ο Περιφερειάρχης δεν είναι ένας απλός αντίπαλος που θα τον βγάλεις απο τη μέση, επειδή θα βάλεις στα ψηφοδέλτια 5 κομματάρχες, και θα περιφέρεσαι με το πολιτικό προσωπικό του κόμματος ανά νομό.

Διότι έχουν και οι βουλευτές τους δικούς τους “πονοκεφάλους”.

Δεν μπορούν να εξηγήσουν “τα γιατί”, ούτε να επιβάλλουν στους πολίτες την άποψη του κόμματος.Πολύ περισσότερο να πολεμήσουν τα ίδια τα στελέχη του κόμματος που πρόσκεινται στον Πέτρο Τατούλη, αφού θα δημιουργηθούν μέτωπα περίεργα για την δική τους εκλογή.

Ο Τατούλης έχει σχέδιο, στρατηγική, και κυρίως βρίσκεται παντού.Και στις θεσμικές του υποχρεώσεις, αλλά και στην κοινωνία, στους πολίτες.

Είναι αυτές οι καραμπόλες , που δημιουργούνται όταν το άλογο δεν περπατάει.

Γι αυτό και μετά τους πανηγυρισμούς, ο προβληματισμός των κομματικών φίλων.

Τζένη Σουκαρά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.