Διογένεια: Επιτυχία η συμμετοχή , η οργάνωση μπορεί και καλύτερα!

1085

Λογίζεται ως επιτυχής και όχι αδίκως! Η συμμετοχή ήταν τεράστια για «παρθενική διοργάνωση» και έδειξε εν τοις πράγμασι πως ο κόσμος ασχολείται με τον αθλητισμό ακόμα κι αν δεν το κάνει σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Μικροί και μεγάλοι, αθλητές και μη λοιπόν κατέκλυσαν το τέρμα της Γ.Παπανδρέου την Κυριακή και έλαβαν θέση για τα 1.500 μέτρα, τα 5 και τα 21 χιλιόμετρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Διογένεια 2018».

Κάποιοι για την απλή συμμετοχή, άλλοι για την ενίσχυση των προπονήσεων τους, κάποιοι τρίτοι για την καλυτέρευση των χρόνων τους… όλοι με πλατιά χαμόγελα από τις 08:00 το πρωί βρέθηκαν στην σκιά του Διογένη και του Αλεξάνδρου για να μετάσχουν! Μαζί και φίλοι και γνωστοί και οικογένειες για να χειροκροτήσουν και να καταγράψουν τις στιγμές των αγαπημένων τους! Πώς να μην μεταφέρεις αυτόν τον ενθουσιασμό, πώς να μην τον καταγράψεις!

ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Μελέτης ήταν εκ των αθλητών που έτρεξαν !

Μαζί με όλα αυτά όμως απαραίτητη είναι και η καταγραφή των πραγμάτων που χρειάζονται βελτίωση και ενδεχομένως να δικαιολογούνται (δεν είναι απόλυτο βέβαια) επειδή ακριβώς μιλούσαμε για την πρώτη διοργάνωση.

Την επόμενη φορά λοιπόν θα είναι καλό να υπάρχει στον χώρο κάδος απορριμμάτων για όλα αυτά τα σκουπίδια που ο κόσμος και οι αθλητές δημιούργησαν (μπανάνες – χυμοί- μπάρες – νερά αλλά και καφέδες που είχαν οι υποστηρικτές) και δεν είχαν που να αποθέσουν (οι κάδοι που τις καθημερινές βρίσκονται στο σημείο είχαν «εξαφανιστεί», παραμένων μονάχα ο κάδος για τα…γυαλιά!)

Επίσης την επόμενη φορά μια καλύτερη μουσική επιλογή θα ήταν ευπρόσδεκτη για να μην αισθάνεται κανείς πως βρίσκεται σε συγκέντρωση του ΚΚΕ εσωτερικού ή σε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο!

Τρίτο σημείο που θα πρέπει να προσεχθεί είναι η επικοινωνία μεταξύ των υπευθύνων του αγώνα, κατεγράφη εκ μικροφώνου τρις η έναρξη των 21 χλμ αλλά οι αθλητές να μην ξεκινούν διότι έτερος υπεύθυνος έψαχνε να βρει την κόρνα που θα έδινε στο Δήμαρχο για να δώσει την εκκίνηση, πράγμα το οποίο προφανώς και δεν γνώριζε η κυρία που από το μικρόφωνο ματαίως μετρούσε αντίστροφα και έλεγε «ξεκινήστε»!

Τα παραπάνω σαφώς και μπορούν να βελτιωθούν, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον θα μπορούσαν ήδη να είναι βελτιωμένα και να μην καταγραφούν ποτέ!

Τα «καλάμια» πάντως και οι επιχειρήσεις που είναι ανοιχτές πλημμύρισαν από κόσμο ο οποίος δεν απόλαυσε μόνο τον καφέ του αλλά και την παραλία η οποία «χτυπημένη» ακόμα από τον Ζορμπά περιμένει αποκατάσταση. Ελπίζω όχι ματαίως!

 

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.