Δημοτικής αγοράς το…ανάγνωσμα!

75

Χάθηκε στην…μετάφραση η αξιοποίηση της δημοτικής αγοράς Κορίνθου και ταλαντεύεται πλέον ανάμεσα στην  χαμένη πλειοψηφία του Δημάρχου και την ασυνεννοησία των παρατάξεων της μειοψηφίας να συγκλίνουν σε μια κοινή γραμμή! Μάιο μήνα έγινε η πρώτη προσπάθεια για την εύρεση ιδιώτη επενδυτή (  άκαρπη ήτο), Ιούλιο φτάσαμε και ακόμα περιμένουμε εκ νέου να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασιστεί ΞΑΝΑ το  τι πρέπει να γίνει!

Γιατί δεν ήρθε το θέμα στην προηγούμενη; Ίσως να φταίει το Μουντιάλ αγαπητέ μου αναγνώστη διότι πως αλλιώς να εξηγήσω την βιασύνη δημοτικού συμβούλου του Δημάρχου που στην τελευταία συνεδρίαση και πριν αυτή ξεκινήσει ώρα 19:00 είπε: “Άντε ν αρχίσουμε παιδιά γιατί έχει αγώνα στις 21:00”

Φαντάζεσαι ο Πρόεδρος Κοντογιώργος να είχε φέρει τη δημοτική αγορά ως θέμα στο σώμα; Αξημέρωτα θα έφευγαν από εκεί οι σύμβουλοι και όρκο δεν παίρνω πως θα είχαμε και απόφαση, στην προηγούμενη μόνο το ξενύχτι μας έμεινε!

Απηύδησε και ο Ψηλογιαννόπουλος και υπογραφές άρχισε να συγκεντρώνει προκειμένου στην Αυγουστιάτικη πλέον συνεδρίαση το θέμα να έρθει στην ημερήσια διάταξη και  οι σύμβουλοι ν αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν να γίνει στο δημοτικό κτίριο…

Έως τότε; Δάκρυα στα social ένεκα βλέπεις των 25 εκατομμυρίων που δίνει ο Χαρίτσης για την αξιοποίηση 12 σημαντικών δημοτικών κτιρίων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.