Δεν γράψατε αυτό Σωτήρη μου!

8

Μια απλή αναδιάρθρωση χώρων ( έτσι επιχειρείται πλέον να δοθεί προς τα έξω) έγινε για την Κορινθία και το Επιμελητήριο της, ζήτημα μείζον και ένα από τα πρώτα που πρέπει να αντιμετωπίσει και να λύσει, αφού βεβαίως το δημιούργησε!
Θέση – αφού τα εξώδικα πάνε και έρχονται και οι ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη- παίρνει και ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Σπηλιωτακάρας ο οποίος σε τηλεοπτική του δήλωση μιλά για έγγραφο της διοίκησης προς τους δυο φορείς, ΟΕΒΕ και Εμπορικό σύλλογο, έγγραφο με το οποίο ως λέει « τους καλούμε να έρθουνε να συνεννοηθούμε γιατί υπάρχει μια καινούργια εκμετάλλευση του χώρου!»

Σωτήρη μου, και να μου συγχωρέσεις τη οικειότητα, δεν είπατε αυτό! Το έγγραφο που υπογράφει ο νέος Πρόεδρος μιλά για χρήση του συγκεκριμένου χώρου από το Επιμελητήριο για τις ανάγκες του, καλεί τους δυο φορείς να το αδειάσουν εντός 30 ημερών ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει, ελάτε να συζητήσουμε, να συνεννοηθούμε, να βρούμε έναν άλλο χώρο!

Είναι στα ευκόλως εννοούμενα που παραλείπονται; Διερωτώμαι!

Διότι εκ του αποτελέσματος έχουμε έναν Πρόεδρο που το κατάλαβε; Είδε πίσω από την κίνηση; Επέλεξε την ομαλή συνεργασία για να μην ψάχνει για χώρο; Ότι και να ισχύει ο Βασίλης Γεώργαρης είχε συνάντηση άμεση για το θέμα με τον Π. Πιτσάκη, αλλά έχουμε και έναν δεύτερο Πρόεδρο που πήρε τοις μετροιτοίς τα αναφερθέντα και τι έκανε; Εξώδικο ζητώντας ανάκληση της απόφασης έξωσης, ως σημείωσε σε δική της τοποθέτηση η κ.Μαρίνα Ταουξίδη!

Επομένως αγαπητέ Αντιπρόεδρε, >το έγγραφο είχε διπλή ανάγνωση! Με πρόθεση ή όχι καλείστε τώρα να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε αφού όπως δημοσίως δηλώνεις «ήρθαμε να ενώσουμε εμπόρους – βιοτέχνες και επαγγελματίες».

Θα μπει τροχοπέδη ένα γραφείο λίγων τετραγωνικών; Δεν θέλω να το φανταστώ!

Άλλωστε ο σκοπός είναι ιερός. Πρόγραμμα 1,5 εκατομμυρίου ευρώ θα «στεγαστεί» και στα ολίγα τετραγωνικά που καταλάμβαναν ΟΕΒΕ Και Εμπορικός! Μην το προσπερνούμε εν καιρώ κρίσης!

ΥΓ: Κάπου πήρε το μάτι μου αναφορά πως στον χώρο αυτό θα φιλοξενηθεί το Λογιστήριο ώστε να μην ταλαιπωρούνται πολίτες και επιχειρήσεις με… τις σκάλες. Τώρα ο Αντιπρόεδρος λέει θα εξυπηρετήσει ο χώρος ανάγκες του προγράμματος που η Διοίκηση Νανόπουλου λίγο πριν αποχωρήσει «πέρασε» ( με δικούς της όρους και προυποθέσεις; Κανείς δεν ξέρει) και παρέδωσε προς υλοποίηση στη νέα !

Αποφασίστε διοικούντες!

Θέση για ένα γραφείο είναι… αν γι αυτά τα ήσσονος σημασίας δεν συνεννοείστε και δεν κρατάτε ιδία στάση, τι θα συμβεί στα άλλα τα σημαντικά;

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.