Δήμαρχε μου…. Ενταύθα!

111

Λακωνικός μου είσαι Δήμαρχε μου και δεν το συνηθίζεις, ν ανησυχώ; Όπως δεν συνηθίζεις και να… σχολιάζεις δημοσιεύματα και αναφορές πράγμα που σήμερα έκανες στο δημοσίευμα “Έδωσαν τα χέρια” θέλοντας να… διευκρινίσεις; Να αποσαφηνίσεις; Να αποκαταστήσεις; Να παραπονεθείς;

Ειλικρινά με μπέρδεψες!

Γράφεις Δήμαρχε μου στα σχόλια του Moria  «Το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την τότε και τώρα πραγματικότητα!»

Δηλαδή, οι σχέσεις τότε, Επιμελητηρίου και Δήμου ήτο αγαστές!

Και τώρα, οι ίδιες σχέσεις, ΔΕΝ είναι αγαστές!

Λάθος κατάλαβα;

Το δημοσίευμα περιγράφει σε αδρές γραμμές και με σημείο αναφοράς την Έκθεση του Επιμελητηρίου, τα όσα όλοι σε αυτήν την πόλη μέσα από δημόσιες δηλώσεις βίωναν επί της Διοίκησης Νανόπουλου και τα όσα βλέπουν τώρα, επί Διοίκησης Πιτσάκη να λαμβάνουν χώρα!

Αφορμή ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Πιτσάκη σε δημοσιογραφικό ερώτημα για το εάν ο Δήμος και οι υπηρεσίες του φέρνουν εμπόδια στην διεξαγωγή της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” στο Φλοίσβο. Ρητώς ο Πρόεδρος απάντησε  πως ουδείς κωλυσιεργεί τις διαδικασίες τουναντίον Δήμαρχος, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου και συν αυτώ βοηθούν ώστε το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός να λάβει χώρα στο κέντρο της πόλης. Τότε, όσο και αν θέλεις να το προσπεράσεις Δήμαρχε μου, οι δηλώσεις Νανόπουλου ήταν πως ο δήμος βάζει εμπόδια για την διεξαγωγή της έκθεσης με σαφείς αναγωγές στην κόντρα ένεκα των δημοτικών! Που το δίκαιο και το άδικο, οι δυο σας το γνωρίζετε μόνο, Δήμαρχε μου, σε τί γίναμε κοινωνοί σου αναφέρω (αν και μάλλον δεν θες να τα θυμάσαι!)

Η δήλωση σημειώθηκε ένεκα της στήριξης που φέρεται να έχει ο αντίπαλος σου Δήμαρχε πια στην κάλπη του 2019 Χρήστος Χασικίδης από το νυν Πρόεδρο, δήλωση που ενδεχομένως να οδηγούσε σε ρήξη τις καλές σχέσεις που εσύ Δήμαρχε μου, στην επίσημη πρώτη του Παναγιώτη Πιτσάκη οριοθέτησες, καταρχήν με την φυσική σου παρουσία ( σε εκδηλώσεις , προσκλήσεις και άλλα τινά επι Διοίκησης Νανόπουλου ο Δήμος έλαμπε δια της απουσίας του) αλλά και με τις δηλώσεις σου εκ βήματος βάζοντας μάλιστα ως κοινό στόχο την υλοποίηση του επιχειρηματικού πάρκου!

Δεν θα πω για τις ενέργειες που έχουν γίνει ή όχι στο συγκεκριμένο θέμα, ακόμα νέο εντεταλμένο δεν έχεις ορίσει μετά την παραίτηση Ντιγκιρλάκη, θα πω όμως πως σε κάθε περίπτωση – και ροδοπέταλα να μην έχει στην Κολιάτσου – Ερμού- σίγουρα οδοφράγματα δεν βλέπουμε ωσάν αυτά που είχαν στηθεί, όχι φυσικά με ευθύνη αποκλειστικά δική σου! Ο Βασίλης Νανόπουλος , επικεφαλής της μείζονος στο Δήμο, πικραμένος στο έπακρον από την ήττα με διαφορά ολίγων ψήφων , έχει την δική του ευθύνη στις «κακές σχέσεις» των δυο θεσμών, τις οποίες όλη η πόλη έβλεπε, παρατηρούσε, διαπίστωνε!

Προς τούτο, παρατήρησε ( η πόλη και μαζί όλοι εμείς)  και την μεγάλη αλλαγή με την αλλαγή της Διοίκησης… Να μην σκεφτώ λοιπόν πως τα πρόσωπα κάνουν την διαφορά και όχι οι θεσμοί και οι σκοποί;

Εκτός και αν κάτι άλλο εννοείς Δήμαρχε μου και αδυνατώ να το κατανοήσω!

Το βήμα ανοιχτό πάντα, ο διάλογος διαδραστικός και οι προθέσεις πάντα οι καλύτερες!!!

 

Χριστίνα Τσιορωτά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.