Γ.Μουρούτσος: Εγγράφως ο κ.Δήμαρχος να με πάψει αν θέλει από Αντιδήμαρχο (video)

48

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού ,να αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γιώργου Μουρούτσου, απόφαση που αναρτήθηκε και στην Διαύγεια με το επιχείρημα πως ο αντιδήμαρχος δεν υλοποιεί τις προτεραιότητες που του έχουν ανατεθεί και ότι δεν παράγεται με ταχύτητα έργο .
Παράλληλα ο κ. Μουρούτσος είπε πως η απόφαση αυτή αυτή προήλθε από το γεγονός πως του χρεώνεται από πλευράς δημοτικής αρχής η στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Σταυρέλη, αλλά τόνισε πως παραμένει στρατιώτης της παράταξης του δημάρχου μέχρι και τη λήξη της θητείας του και πως θα συνεχίζει να στηρίζει έργα που έρχονται προς ψήφιση στο ΔΣ.
Ο κ. Μουρούτσος στις δηλώσεις τους τόνισε πως είχε προγραμματιστεί ραντεβού των δυο ανδρών την Τετάρτη στο Δημαρχείο ,για να ξεκαθαριστεί η υπόθεσημ ραντεβού που δεν πραγματοποιηθηκε ποτέ γιατί ο δήμαρχος δεν πήγε.
Τέλος, μιας και αμφισβήτηθηκε η προσφορά του , έκανε έναν μικρό απολογισμό των έργων που έκανε αυτόν τον 1,5 χρόνο σαν Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας όπως την διάνοιξη των σημείων κάποιων γραμμών του ΟΣΕ έτσι ώστε να γίνεται η επικοινωνία και να αποφεύγεται η κίνηση περιμετρικά. Το έργο της ασφαλτόστρωσης των διαβάσεων από την Ποσειδωνία μέχρι το Κανταρέ, τις παρεμβάσεις στην Γεωργίου Παπανδρέου αλλά και στο θέμα των φοινίκων που υπήρχε πρόβλημα και έτσι τοποθετήθηκαν άλλα δένδρα και χλοοτάπητας ενώ έγιναν παρεμβάσεις και στα καλάμια με τις ντουζιέρες και την ανάπλαση της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.