Γ.Μουρούτσος: Διορθώνω το προσωπικό λάθος του 2014 !

2146

    Η είδηση δεν έγκειται στην υποψηφιότητα, αυτή λίγο – πολύ ήταν γνωστή και αυτονόητη, αλλά στους λόγους που οδήγησαν τον Επιχειρηματία Γιώργο Μουρούτσο να σταθεί στο πλάι του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη και να είναι υποψήφιος με την «Πνοή Δημιουργίας».

«Διορθώνω με την υποψηφιότητά μου το προσωπικό λάθος που έκανα το 2014» θα πει πριν από λίγο σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον επικεφαλής του συνδυασμού λεπτά αφού  η υποψηφιότητά του είχε ανακοινωθεί από το Νίκο Σταυρέλη. «Το 2014 κατήλθα με πάθος στα κοινά.Έχασα πολλά κομμάτια του εαυτού μου στηρίζοντας μια δημοτική αρχή που ισοπέδωσε πολίτες και συνειδήσεις, μια αρχή που δεν είχε στόχο την προσφορά αλλά την επιβίωσή της. Θα ήταν φρόνιμο να πάω σπίτι μου και να μην δεχτώ όλη αυτή τη λάσπη που δέχομαι, να μην στοχοποιηθώ. Δεν το επέλεξα! Είναι καλύτερο να με λέει ο Δήμαρχος «αχάριστο» παρά να με λένε οι πολίτες «συνένοχο»» η δήλωση – βόμβα που θα συζητηθεί και αναμφίβολα θα προκαλέσει αντιδράσεις!

Ο Γιώργος Μουρούτσος εμφανίστηκε στην συνέντευξη ανακοίνωσης του απόλυτα συνειδητοποιημένος και απόλυτα έτοιμος να εργαστεί προκειμένου το σημερινό «θολό τοπίο» να εξαλειφθεί. «Είναι καθήκον μας ν αλλάξουμε το σημερινό θολό τοπίο που δημιούργησε η δημοτική αρχή Πνευματικού στην πόλη και τα χωριά. Να φύγουμε από την αλαζονική διοίκηση. Η Κόρινθος αξίζει περισσότερα! Αξίζει να την οδηγήσουμε εκεί που ονειρεύονται οι πολίτες της με γνώση, μεράκι και προσήλωση στο καθήκον στοιχεία που διαθέτει αναμφίβολα ο Νίκος Σατυρέλης.»

Η επιλογή Σταυρέλη ήταν μονόδρομος για τον Γιώργο Μουρούτσο και ο ίδιος εξήγησε γιατί. « Είναι μετρημένος, πράος, συνετός και απόλυτα λογικός! Ένας άδολος Κορίνθιος πατριώτης. Με συνέπεια λόγων και πράξεων, ένας χρηστός πολίτης που με τιμά με την φιλία αλλά και την απόφασή του  να ενταχθώ στην «Πνοή Δημιουργίας». Είναι ο Δήμαρχος εκείνος που θα εργαστεί για την προκοπή του δήμου, ένας Δήμαρχος «κανονικός άνθρωπος», αυτό που θέλουν οι πολίτες οι οποίοι θα μας κρίνουν όλους!»

Όσο για το μήνυμα στον εν ενεργεία Δήμαρχο; «Ας ξεκινήσει μετρώντας τον εαυτό του! Οι πολίτες θα μας κρίνουν όλους!»

 

«Ανταποδίδω την πόλη που με μεγάλωσε και με έζησε»!

Η διόρθωση του λάθους του 2014 και η εντιμότητα του προσώπου του Νίκου Σταυρέλη δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι που ωθούν τον Γιώργο Μουρούτσο στο να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Η προσφορά για την πόλη που τον μεγάλωσε και τον έζησε είναι εφαλτήριο, άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που έλαβε την απόφαση και πριν από 4 χρόνια! «Δούλεψα συστηματικά και πέτυχα στην ζωή μου! Πήγα πιο μακριά από τα παιδικά μου όνειρα ! Τα κοινά είναι ένα παράλληλο κομμάτι της ζωής μου. Στα δημοτικά, αν και άργησα να συμμετέχω, κατήλθα το 2014 προκειμένου να προσφέρω στην πόλη που με μεγάλωσε και με έζησε. Είναι καθήκον μου, καθήκον μας να προσφέρουμε στους πολίτες την Κόρινθο που ονειρεύονται!»

 

Ν.Σταυρέλης: Ο Γιώργος άφησε το στίγμα του, τον ευχαριστώ που είναι δίπλα μου!

Ο επικεφαλής της ¨Πνοής¨ ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτσου μίλησε με θερμά λόγια – παρ ότι όπως σημείωσε οι Κορίνθιοι γνωρίζουν καλά ποιος είναι – αλλά σημείωσε με ζέση την παρουσία του στην αντιδημαρχία της καθημερινότητας. «Άφησε το στίγμα του ο Γιώργος στην πόλη με τις αποκαταστάσεις στις γραμμές του ΟΣΕ, με το πράσινο και την δενδροφύτευση στην Εθνικής Αντιστάσεως αλλά και στην Γ.Παπανδρέου στο κομμάτι του Ξηριά, στην ολοκλήρωση του ποδηλατόδορμου, στις πλείστες παρεμβάσεις του στα σχολεία! Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνει να συμμετέχει ως υποψήφιος στην Πνοή Δημιουργίας.»

 

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.