Διαχειριστής

Για ποιόν «χτυπάει η καμπάνα» στο ΚΕΠΑΠ;

Για ποιόν «χτυπάει η καμπάνα» στο ΚΕΠΑΠ;
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Παραίτηση με λόγο και αιτία από τον Βαγγέλη Παπαιωάννου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑΠ , ένα κέντρο το οποίο έχει τελευταίως απασχολήσει ποικιλοτρόπως για τις αποφάσεις, τις εκδηλώσεις και τις οικονομικές συμβάσεις που πραγματοποιεί.

Η επιστολή παραίτησης με ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2018 δεν έχει αποδέκτη αφού το «προς» στέκει μετέωρο και ορφανό επάνω αριστερά!

Ο κ.Παπαιωάννου απευθύνεται σε όλους με εγκάρδιο χαιρετισμό «αγαπητοί μου» , ευχαριστεί το Δήμαρχο για την επιλογή στο πρόσωπό του και… παραιτείται για λόγους χρόνου και υποχρεώσεων. Στο «αλλά» κρύβεται όλη η ουσία της παραίτησης κατά τα φαινόμενα , ένα αλλά που συνοδεύεται από την «διαφορετική θεώρηση και φιλοσοφία σχετικά με τις αποφάσεις που αφορούν την γενικότερη λειτουργία του ΚΕΠΑΠ» όπως σημειώνει ο ίδιος ο κ.Παπαιωάννου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά ένεκα της συγκυρίας όπως προαναφέρθηκε αν και όλοι γνωρίζουν πως ουδέποτε θα υπάρξει συγκεκριμένη αναφορά.

«Διαφωνώ και αποχωρώ» είπε ο κ.Παπαιωάννου αφήνοντας το Κέντρο στην φιλοσοφία και την θεώρηση εκείνων που επίσης έχουν επιλεγεί να έχουν την ευθύνη του.

Μια ωραία ατμόσφαιρα!

Χριστίνα Τσιορωτά

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.