Για ποιόν «χτυπάει η καμπάνα» στο ΚΕΠΑΠ;

29

Παραίτηση με λόγο και αιτία από τον Βαγγέλη Παπαιωάννου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑΠ , ένα κέντρο το οποίο έχει τελευταίως απασχολήσει ποικιλοτρόπως για τις αποφάσεις, τις εκδηλώσεις και τις οικονομικές συμβάσεις που πραγματοποιεί.

Η επιστολή παραίτησης με ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2018 δεν έχει αποδέκτη αφού το «προς» στέκει μετέωρο και ορφανό επάνω αριστερά!

Ο κ.Παπαιωάννου απευθύνεται σε όλους με εγκάρδιο χαιρετισμό «αγαπητοί μου» , ευχαριστεί το Δήμαρχο για την επιλογή στο πρόσωπό του και… παραιτείται για λόγους χρόνου και υποχρεώσεων. Στο «αλλά» κρύβεται όλη η ουσία της παραίτησης κατά τα φαινόμενα , ένα αλλά που συνοδεύεται από την «διαφορετική θεώρηση και φιλοσοφία σχετικά με τις αποφάσεις που αφορούν την γενικότερη λειτουργία του ΚΕΠΑΠ» όπως σημειώνει ο ίδιος ο κ.Παπαιωάννου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά ένεκα της συγκυρίας όπως προαναφέρθηκε αν και όλοι γνωρίζουν πως ουδέποτε θα υπάρξει συγκεκριμένη αναφορά.

«Διαφωνώ και αποχωρώ» είπε ο κ.Παπαιωάννου αφήνοντας το Κέντρο στην φιλοσοφία και την θεώρηση εκείνων που επίσης έχουν επιλεγεί να έχουν την ευθύνη του.

Μια ωραία ατμόσφαιρα!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.