Γιατί «οργώνει» την Κορινθία ο Γρ. Καρπούζης;

162

Έντονη είναι τους τελευταίους μήνες η κινητικότητα του κ. Γρηγόρη Καρπούζη, ο οποίος έχει κυριολεκτικά «οργώσει» όλη την Κορινθία. Αρκετοί είναι αυτοί, που βλέποντας αυτή την κινητικότητα έχουν την απορία για το τι ακριβώς συμβαίνει και από πού ορμώμενος κάνει ο ίδιος αυτές τις κινήσεις. Η απορία έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν καν ξεκινήσει οι εσωκομματικές διαδικασίες της Ν.Δ. για την προεπιλογή των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.

Ακούγονται κατά καιρούς αρκετά ονόματα, κάποιοι θα είναι δικαιωματικά εκ νέου υποψήφιοι αν το θέλουν όπως οι πρώην βουλευτές, ενώ κάποιοι άλλοι λένε στα διάφορα «πολιτικά πηγαδάκια» ότι έχουν εξασφαλίσει μία από τις υπόλοιπες τρεις ή τέσσερις θέσεις στο ψηφοδέλτιο. Οι δύο απ΄ αυτές θα είναι σίγουρα γυναίκες, οπότε απομένει μία ή το πολύ δύο θέσεις. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Καρπούζη να έχει τη διαβεβαίωση ότι θα είναι υποψήφιος.

Αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος της έντονης κινητικότητας που έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες, παρά την έντονη επαγγελματική του δραστηριότητα σαν δικηγόρος που τον υποχρεώνει να βρίσκεται καθημερινά σε πολλές περιοχές της χώρας.  Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει τελικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Κορινθία. Πάντως, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καρπούζης έχει «άνωθεν εντολή» να μεταφέρει τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος για την επόμενη μέρα σε όλο το νομό. Κι αυτό κάτι σημαίνει…

Γ. Ρουμελιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.