Γερμανικός ο… πρωτοχρονιάτικος μποναμάς!

20

Βγαίνουμε από την κρίση αγαπητέ μου αναγνώστη! Όχι δεν σε περιπαίζω χρονιάρες μέρες όχι δεν στρίβω το μαχαίρι στην πληγή! Η έξοδος μας από την κρίση είναι πλέον κοντά, ο Αλέξης μάχεται και μας οδηγεί σε αυτήν την κατεύθυνση και όχι , μην μυδιάς ειρωνικά, δεν στο λέω εγώ αλλά ούτε και ο Αλέξης!
Στο λένε, μας το λένε, αγαπητέ μου αναγνώστη οι ίδιοι οι Γερμανοί οι οποίοι με μπότα και ματσούκι μας κυνηγούν την τελευταία 7ετία για να γίνουμε καλά παιδιά!
Εξηγούμαι!
Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa) γράφει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξελέγη το 2015 ως μαχητής κατά της λιτότητας οδηγώντας στη συνέχεια την Ευρωζώνη στα πρόθυρα της κατάρρευσης ενδέχεται να είναι εκείνος που θα οδηγήσει τη χώρα του και εντέλει το σύνολο της νομισματικής ένωσης εκτός οικονομικής κρίσης».

Ναι – ναι – ναι και μην νομίζει πως δεν υπάρχουν στοιχεία, μην νομίζεις πως όλα τούτα είναι του αέρος λόγια, στο ξανατονίζω, οι Γερμανοί το λένε!

Τι μας λένε; Με προσοχή διάβασε: «Η οικονομία αναπτύσσεται, το έλλειμμα μειώνεται, το ίδιο και η ανεργία. Το 2018 αναμένεται ανάπτυξη της τάξης του 2,5%. Η ανεργία αναμένεται να υποχωρήσει στα τέλη του 2018 στο 20%. Πριν από δυο χρόνια βρίσκονταν ακόμη στο 25%».

Δεν πιστεύεις; Δεν ελπίζεις; Για χωρατό το εκλαμβάνεις; Και όμως! Για να το λένε βρε παιδί μου κάτι θα ξέρουν! Να μας καλοπιάσουν λες θέλουν για να επιβάλλουν και άλλα μέτρα; Μα δεν χρειάζεται αναγνώστη μου, έτσι κι αλλιώς τα επιβάλλουν! Και εδώ έχω να σου συμπληρώσω πως το… πακετάκι που ακολουθεί επώδυνο είναι – κι αυτό οι Γερμανοί το λένε-.
Ως εκ τούτου, αφού πιστεύουμε τα κακά νέα ας πιστέψουμε και τα καλά!
Βρε λες να βγούμε τελικά; Ούτε ο Αλέξης δεν θα το πιστεύει μάνα μου!
Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.