Β.Νανόπουλος: Θ αλλάξουμε το Δήμο στις 100 πρώτες μέρες!

1198

Πολλάκις έχει αναφερθεί ο Επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Νανόπουλος  στο μοντέλο  Διοίκησης του Δήμου Κορινθίων, ένα μοντέλο παρωχημένο και αναποτελεσματικό. Ο ίδιος προτάσσοντας μια εμπειρία δεκαετιών στον ιδιωτικό τομέα, εκπαίδευση στους σύγχρονους τρόπους διοίκησης αλλά και άσκηση Διοίκησης ,  μιλά για πλήρη αναμόρφωση στις 100 πρώτες ημέρες της δημαρχίας του. «Η Διοίκηση του Δήμου σήμερα θεωρώ πως δεν είναι αυτή που πρέπει και αυτή είναι η διαφορά μας με τον κ.Πνευματικό! Έχω εκπαιδευτεί και έχω λειτουργήσει στον επαγγελματικό μου βίο σε σύγχρονες εφαρμογές διοίκησης και αυτό θα φανεί τις πρώτες 100 ημέρες της Δημαρχίας μας γιατί είμαι σίγουρος πως θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή!»

Ο Βασίλης Νανόπουλος εντοπίζει συγκεκριμένα σημεία τα οποία αποτελούν τροχοπέδη για την σωστή διοίκηση και στα οποία θα δώσει άμεση προτεραιότητα.

  • Η αποκέντρωση των αποφάσεων
  • Η πλήρης  αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού
  • Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινότητας

αποτελούν προτεραιότητα και βάση για το νέο μοντέλο διοίκησης που ο δήμος έχει ανάγκη.

“Ηχηρό παράδειγμα αποτελεί η  Επιτροπή Ελλιμενισμού των Σκαφών η οποία δεν λειτουργεί και τις αποφάσεις λαμβάνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Φαρμάκης , και το ίδιο σύστημα ακολουθεί ο κ Πνευματικός που κρατά για τον εαυτό του την λήψη απόφασης και για το παραμικρό θέμα π.χ για τα νεκροταφεία .”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.