Β.Νανόπουλος: Έντιμη στάση είναι η παραίτηση!

1642

«Όταν κάποιος εκλέγεται με συγκεκριμένο συνδυασμό και επικεφαλής οφείλει όταν διαφοροποιείται να παραιτείται» η δήλωση του Επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλου που θα συζητηθεί αφού ο υποψήφιος Δήμαρχος για πρώτη φορά θέτει ανοιχτά ζήτημα παραίτησης όλων όσων διαφοροποιούνται από τις παρατάξεις που έχουν εκλεγεί και διεκδικούν εκ νέου την ψήφο των πολιτών από διαφορετικό μετερίζι.

Η δήλωση καταγράφεται στο τηλεοπτικό D-Bate του επικεφαλής της Συμμαχίας με το Δήμαρχο Κορινθίων και ουσιαστικά καθιστά υπόλογους όσους έχουν πράξει διαφοροποίηση αλλά όχι παραίτηση! «Η καθαρή και έντιμη λύση είναι η παραίτηση! Η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει τους λόγους που κάποιος δεν ολοκληρώνει την θητεία του και διαφοροποιείται. Όσοι δεν το πράττουν έχουν λόγους ιδιοτελείς και προσωπικούς σχεδιασμούς και δεν πρεσβεύουν την προσφορά στον πολίτη για την οποία εξελέγησαν» θα πει ο κ.Νανόπουλος ερωτηθείς για τα τυχόν προβλήματα που τέτοιες κινήσεις δημιουργούν και στον δικό του συνδυασμό ο οποίος δεν έχει εξαιρεθεί των ανεξαρτητοποιήσεων. «Όταν κάποιος διαφοροποιείται οφείλει και να παραιτηθεί. Το να δημιουργεί πρόβλημα και να μεθοδεύει λύσεις είναι απαράδεκτο!» σημειώνει χαρακτηριστικά με την αναφορά βεβαίως να μην αγγίζει μόνο τις δημοτικές παρατάξεις.

Ο νόμος βέβαια, σημείωσε ο κ.Νανόπουλος ,δίνει την δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος και να κρατήσει τη θέση του, τούτη η επιλογή ωστόσο για τον επικεφαλής της «Συμμαχίας» δεν ορίζεται ως έντιμη ούτε προς τον συνδυασμό ούτε και προς την κοινωνία γι αυτό και καταθέτει τη πεποίθηση του πως εκείνη εν τέλει θα δώσει την απάντηση της.

x.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.