Β.Νανόπουλος:Όλοι οι υποψήφιοι «θα μετρηθούμε»!

245

Η αυξανόμενη ονοματολογία για τον Δημαρχιακό θώκο της Κορίνθου δεν πέρασε «απαρατήρητη» από την σημερινή συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» και υποψηφίου βεβαίως για το δήμο Κορινθίων (επανέλαβε ρητώς και κατηγορηματικώς πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος) Βασίλη Νανόπουλου.

Τα ονόματα των κ.κ Πελοπίδα Καλλίρη (Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας σήμερα) Κώστα Κόλλια (πρώην Βουλευτή της ΝΔ κορινθίας) αλλά και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη τέθηκαν στον Βασίλη Νανόπουλο δεδομένου ότι είναι ονόματα που εδράζονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και πιθανή κάθοδος τους (ενός ή περισσοτέρων) θα διχάσει τους κομματικούς ψηφοφόρους ασχέτως εάν ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως «οι εκλογές είναι Αυτοδιοικητικές. Δεν κατανοώ από πού προκύπτει πως τα κόμματα πρέπει να δώσουν στηρίξεις! Δεν είναι απαραίτητο ξέρετε να πάρουν θέση»!

Τι είπε λοιπόν ο Βασίλης Νανόπουλος για τους ενδεχόμενους αντιπάλους εκ Νέας Δημοκρατίας;  «Είναι καλό να υπάρχουν πολλά σχήματα υποψηφίων για το Δήμο! Όλοι μας θα μετρηθούμε από τους πολίτες! Εκείνοι θα κρίνουν την παρουσία, το ήθος, την εμπειρία, τις γνώσεις και το ποιος είναι εκείνος που θα υπηρετήσει καλύτερα να συμφέροντας τους! Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και θεωρώ πως θα επιλέξουν την Συμμαχία πολιτών ως επόμενη δημοτική αρχή στην Κόρινθο.»

Το μόνο βέβαιον είναι πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και τα κόμματα θα πρέπει, εφόσον το αποφασίσουν, να τοποθετηθούν περί των υποψηφίων που χρίουν!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.