Βερναρδάκης:Εγκωμίασε το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Τατούλη, μπροστά στον φερόμενο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δέδε

1098

Εμείς δεν εκφράζουμε άποψη. Σταχιολογούμε και καταγράφουμε γεγονότα.

Mαζί με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είμαστε κοντά για να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα άμεσων παρεμβάσεων για την ανακούφιση των περιοχών που επλήγησαν απο την πρόσφατη θεομηνία” είπε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης , απο το βήμα της Έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κόρινθο.

Ο κ. Βερναρδάκης εκπροσωπώντας την κυβέρνηση χθες, για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Φλεβάρη στην Τρίπολη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου,λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν το καλύτερο συνέδριο απο τα 13 Συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα. 

Τι καλύτερη “πάσα” για τον Πέτρο Τατούλη, κι ενώ κάτω στις θέσεις των επισήμων καθόταν ο φερόμενος υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, γγ Υποδομών, Γιώργος Δέδες. 

Για την ιστορία τώρα να σας πούμε πως ο κ. Βερναρδάκης δήλωσε στην ΕΡΤ πως ο  πρωθυπουργός, θα επιστρέψει σε όλες τις έδρες των Περιφερειών της χώρας. Εκεί, θα γίνει ο απολογισμός. Θα δούμε, τότε, τι έγινε, τι γίνεται, τι καθυστέρησε, τι δεν έγινε. Θα δεσμευθεί ο πρωθυπουργός και για νέα, συμπληρωματικά, αναπτυξιακά έργα. Την επόμενη εβδομάδα, θα γίνει στην Αθήνα, ο πρώτος απολογισμός. Θα έρθει ο κ. Τατούλης στην Αθήνα και θα εξετάσουμε την πορεία υλοποίησης των παρεμβάσεων που είχαν ανακοινωθεί στην Τρίπολη».

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.