Βγήκε το ΦΕΚ για την δίχρονη εκπαίδευση! Ποιοί δήμοι της Κορινθίας περιλαμβάνονται

516

Στην Κόρινθο είχε προκύψει το καλοκαίρι μείζον ζήτημα για την δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση στην οποίαν ο Δήμο Κορινθίων με την υπογραφή του Αντιδημάρχου Παρτσινέβελου οικειοθελώς περιλαμβανόταν νωρίτερα του χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί για την συμμόρφωση όλων. Τότε, είχαν ειπωθεί τα περι “ερήμην μου αποφάσισε” του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ακολουθήσει η υποτιθέμενη υποβολή παραίτησης του Αντιδημάρχου (ουδέποτε έγινε αποδεκτή) και φυσικά η σιγή ιχθύος με την παραμονή του Αντιδημάρχου και την αναβάθμισή του μάλιστα αφού εκ τοτε αποτελεί το alter ego του Δημάρχου Πνευματικού, ο Δήμαρχος δεν πηγαίνει σχεδόν πουθενά χωρίς τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο.

Η ουσία είναι πως το ζήτημα της δίχρονης εκπαίδευσης πήρε ΦΕΚ! Και σ αυτό το ΦΕΚ ορίζεται ποιοι δήμοι από το 2019-2020 θα πρέπει να την τηρήσουν! Για την Κορινθία λοιπόν οι δήμοι είναι τρεις, ανάμεσα τους όχι ο Δήμος Κορινθίων. Μήπως γιατί την εφαρμόζει ήδη;

Θα επανέλθουμε!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.