Αυτοψία Τατούλη σε έργα της Κορινθίας

108

 \r\n

Αυτοψία σε έργα της Κορινθίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Παπαφωτίου, τους Περιφερειακούς

\r\nΣυμβούλους κ.κ. Κώστα Μιχαλόπουλο, Θανάση Πισιμίση, Σπύρο Παπαθεοφάνους και Κώστα Λέγγα, αλλά και πλήθος κατοίκων των περιοχών.\r\nΣυγκεκριμένα ο κ. Τατούλης επισκέφθηκε αρχικά την περιοχή της Βελίνας, όπου θα γίνει το έργο της ένωσης του κάμπου της Βελίνας με τη Χούνη. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Καστανιά, για το έργο του δρόμου Λαύκα – Καστανιά, όπου εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του σημαντικού αυτού έργου, που θα παρακάμπτει την Καστανιά, θα μειώσει το χρόνο κατά 15 λεπτά περίπου και θα αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Το έργο της Καστανιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες. Παράλληλα ο κ. Τατούλης εξέτασε τους τρόπους να παραμείνει η Καστανιά ζωντανό κομμάτι της περιοχής και σε αυτό το πνεύμα συμφωνήθηκαν συμπληρωματικά έργα που θα καθιστούν την Καστανιά μοναδικό προορισμό.\r\nΟ Περιφερειάρχης κατά τις συνομιλίες του με τους κατοίκους των περιοχών, τους ενημέρωσε για τις προδιαγραφές των έργων και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους. Οι φορείς της περιοχής και οι κάτοικοι από την πλευρά τους εξέφρασαν τις απόψεις τους για τη σημασία των έργων και έθεσαν στη διάθεση της Περιφέρειας κάθε δυνατή συνδρομή ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν σύντομα και άρτια προς χρήση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.