Αστοχία Μητσοτάκη η σύνδεση της περιοδείας στη λασπωμένη Κορινθία με την ανακοίνωση Νίκα – Απόντες οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Τατούλη

2049

Σε εξέλιξη βρίσκεται περιοδεία Μητσοτάκη στη Κορινθία,και συγκεκριμένα στις περιοχές που επλήγησαν απο τον πρόσφατο κυκλώνα Ζορμπά.Το ενδιαφέρον ωστόσο,επικεντρώνεται όχι στα προβλήματα και στις καταστροφές που δημιούργησε η θεομηνία στην Κορινθία, αφού η Πειραιώς φρόντισε να συνδυάσει αυτές με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας  του κ. Παναγιώτη Νίκα, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Η εμφάνιση Νίκα στην Κορινθία μαζί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης , 15 ημέρες μετά την πλημμύρα, μόνο ως πολιτική αστοχία μπορεί να χαρακτηριστεί για τη ΝΔ. Το να επιδεικνύεται το ποτάμι που  έπνιξε στην κυριολεξία την περιοχή, μπροστά στα άστοχα “χαμόγελα” των στελεχών προς τον πρόεδρο είναι προκλητικό.

Όπως και να έχει πάντως, η επίσκεψη Νίκα μαζί με τον πρόεδρο κάνει της σφυγμομέτρησή της, παρά τον απολογισμό ελλείψεων και προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην παράλια ζώνη.

Και σε αυτή την σφυγμομέτρηση, το πρώτο που παρατηρούμε, είναι η απουσία των γαλάζιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του Πέτρου Τατούλη. 

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.