Ασκήσεις…γυμναστικής στο λιμάνι!

642

Κλειστό αναγνώστη μου το Λιμάνι της πόλης στο χώρο που προβλέπεται για στάθμευση και ναι  ξέρω μια αγανάκτηση με το θέμα σε έχει πιάσει! Διότι οι ιθύνοντες θεώρησαν σωστό να το ανοίξουν τη Δευτέρα το πρωί – μετά και την αποχώρηση της τελευταίας νταλίκας με τα της έκθεσης- αλλά την Τρίτη θυμήθηκαν πως έπρεπε όχι μόνο να πλύνουν και να καθαρίσουν αλλά και ν αποκαταστήσουν!

Τι;

Μα τις διαγραμμίσεις οι οποίες είχαν υποστεί φθορά αλλά και τις τρύπες που είχαν ανοίξει σε πολλά σημεία προκειμένου η εγκατάσταση να γίνει με ασφάλεια. Όλα τούτα λοιπόν έπρεπε να γίνουν και έτσι το λιμάνι έκλεισε την Τρίτη παίρνοντας την χαρά που για λίγο ένιωσαν Κορίνθιοι και επισκέπτες αφού κακά τα ψέμματα το λιμάνι δίνει βαθιά ανάσα στο κομμάτι της στάθμευσης.

Οι αποκαταστάσεις συνεχίστηκαν και το Σάββατο με τις διαγραμμίσεις που φρεσκαρίστηκαν ωστόσο ακόμα και σήμερα ο χώρος δεν είναι διαθέσιμος. Στη δε είσοδο του υπάρχει πινακίδα μετά αλυσίδας που ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η είσοδος καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Δεδομένου του εμφράγματος που έχει γίνει στην πόλη αλλά και της περαίωσης της έκθεσης και των αποκαταστάσεων μήπως μια καλύτερη ενημέρωση από του περιβόητους ιθύνοντες να υπήρχε; Ή θα συνεχίσουμε όλοι να το παίζουμε στην τρίλιζα;

Καλή μας Εβδομάδα! 

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.