Από Πρόεδρος Επιμελητηρίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης;

1291

Η μακρά προεκλογική περίοδο αλλά και οι ζυμώσεις που γίνονται στα κομματικά επιτελεία για τα πρόσωπα που επιθυμούν να στηρίξουν στην κάλπη του Μάη αλλά και τα πρόσωπα που επιθυμούν το χρίσμα τους, δίνουν τροφή σε πολλά σενάρια και φήμες ενώ επιτρέπει παράλληλα σε πολλά πρόσωπα να αφήνουν πολλά να εννοηθούν ακόμα και αν δεν τα εννοούν!Μια τέτοια περίπτωση αναζήτησης υποψηφίου είναι αυτή του ΚΙΝΑΛ, το οποίο ακόμα και σήμερα δεν έχει ανακοινώσει τον «εκλεκτό του» στην Πελοπόννησο, δίνοντας τροφή σε ισχυρισμούς περι στήριξης ακόμα και της υποψηφιότητας του πάλαι ποτέ συντρόφου Γιώργου Δέδε, αφού έχει ήδη πάρει «όχι» σωρρηδόν από στελέχη που παραμένουν στο χώρο του!

Το ΚΙΝΑΛ λοιπόν, στην ίδια κατεύθυνση της φημολογίας και των πληροφοριών που διαρρέονται, φέρεται να δίνει το χρίσμα του σ έναν Πρόεδρο Επιμελητηρίου!

Ο συγκεκριμένος Πρόεδρος βέβαια είναι προσφάτως εκλεγμένος και κατά δήλωση του διατεθειμένος να ολοκληρώσει την θητεία και το έργο του! Αυτά βέβαια δηλώνονταν μετά τις εκλογές στον θεσμό τον περασμένο Δεκέμβρη. Αν σήμερα όλα αυτά έχουν αλλάξει το ξέρει μόνο ο ίδιος ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες. Εκτός κι αν τον προλάβει η επίσημη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ που είτε θα έχει το δικό του όνομα και θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που γράφονται από χθες είτε όχι, διαψεύδοντας τες! 

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.