Απόψε ανοίγει τις πύλες του το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας – Απολογισμός έργων ΕΣΠΑ απο Τατούλη

1216

Ανοίγουν αποψε οι πύλες του Μεγάρου Χορού στην Καλαμάτα,για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες της Ευρωπαικής Επιτροπής Παρακολούθησης σε σχέση με το Περιφερειακό Ευρωπαικό Πρόγραμμα Πελοποννήσου για την προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Αυτό το διήμερο θα παρουσιαστούν όλα τα έργα που έχουν γίνει στην περιφέρεια Πελοποννήσου κατά τις προγραμματικές περιόδους 2007-2013 και 2014 έως και σήμερα, απο το ΕΣΠΑ.

Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο επελέγη και ο εμβληματικός χώρος του Μεγάρου χορού απο την Περιφέρεια, διότι ανήκει σε εκείνα τα έργα που αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο ότι με τους πόρους της Ευρωπαικής Ένωσης μπορούν να υλοποιηθούν σημαντικά έργα απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να παραδοθούν στην κοινωνία.

Επομένως σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο αφού όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα  τη Μεσσηνία ,αφού θα παρευρεθούν αυτό το διήμερο εκπρόσωποι της Ευρωπαικής Επιτροπής, εκπρόσωποι υπουργείων και μέλη της Ευρωπαικής επιτροπής Παρακολούθησης (σύνολο 60 άτομα).

Είναι πολύ σημαντική ημέρα και για τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, καθώς ανοίγει την ατζέντα του απολογισμού έργων , η οποία είναι εξαιρετικά πλούσια και ενδιαφέρουσα  και αναμένεται να παρουσιαστεί στους Μεσσήνιους και κατ επέκταση στους Πελοποννησίους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.