Απογοήτευσε ο Αστέρας στη Νέα Σμύρνη

692

 \r\n

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

\r\n

\r\n\r\nΘέλοντας οπωσδήποτε τη νίκη για να «σφραγίσει» και μαθηματικά την παραμονή του, ο Πανιώνιος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και μέχρι το ημίχρονο είχε ήδη διαμορφώσει το σκορ στο 3-0 υπέρ του. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Γιάννου με κεφαλιά νίκησε τον Μπαντή ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.\r\n\r\nΜπορεί ο Αστέρας να είχε την κατοχή αλλά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ξανά ο Πανιώνιος, όταν στο 19’ ο Αραβίδης δέχτηκε την ασίστ από τον Γιάννου και απέναντι από τον Μπαντή έγραψε το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για το… πολύτιμο τρίποντο. Με τον Πανιώνιο να έχει δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους, που δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν, το ματς όδευε προς την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Όμως οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 42’ με τον Ντούνη να νικάει για τρίτη φορά τον πορτιέρο των Αρκάδων.\r\n\r\nΈτσι, το 3-0 δεν άφησε πολλά περιθώρια για νέες… συγκινήσεις στο δεύτερο 45λεπτο όπου ο Πανιώνιος έκανε απλά διαχείριση του αποτελέσματος με τον Αστέρα να μην δείχνει ικανός να απειλήσει τον Ανέστη. Οπότε, το σφύριγμα της λήξης από τον Μάνταλ βρήκε τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει τη νίκη που τον φέρνει στους 38 βαθμούς και διώχνει το άγχος της παραμονής, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 57.\r\n\r\nΠανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Αραβίδης, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κολοβός (65′ Λάζνικ), Κούρντι, Κούρος (70′ Ζαχαράκης), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης, Γιάννου (78′ Καμπάνταης)\r\n\r\nΑστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Παπαχρήστος, Κοντοές (46′ Λούι), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σέτι (70′ Μπαράλες), Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο, Ντελγκάδο, Βάλντο (60′ Ντε Μπλάσις)\r\n\r\n

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.