Γ.Δαληβίγκας:”Αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή ο Παπακυριάκος!”

1160

Τα λόγια του έχουν σημασία βαρύνουσα! Έμπειρος αυτοδιοικητικός αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου σήμερα, ο Γιώργος Δαληβίγκας κάνει λόγο για τον Αννίβα που είναι “η πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του τόπου μας και την είσοδο σε μια εποχή ανάπτυξης”.

Με επιχειρήματα και καταθέτοντας την πίστη και την πεποίθηση του ο κ.Δαληβίγκας ανακοινώνει την συμπόρευση του με το Δήμαρχο Βέλου – Βόχας στις επικείμενες εκλογές καλώντας τους πολίτες να γίνουν και συμμέτοχοι αλλά και υποστηρικτές!

Το μήνυμά του:

Αγαπητοί συνδημότες, Παρακολουθώ και συμμετέχω επί σειρά ετών στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας από διάφορες θέσεις ευθύνης και πάντα με διάθεση προσφοράς. Υπηρέτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου και γνωρίζω τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Στα χρόνια αυτά, είχα την ευκαιρία να αναπτύξω σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης μαζί σας. Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης ανέλαβα και τις θέσεις του Προέδρου του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου και αυτή του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Βόχας.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, δεν υπάρχει χώρος για κομματικές αντιπαραθέσεις, λαϊκισμό και προσωπικά συμφέροντα. Η συστράτευση ικανών, έμπειρων και ακέραιων μελών της κοινωνίας μας, γύρω από μία σοβαρή και στιβαρή ηγεσία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορέσουμε συνολικά ως Δήμος, να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πιστεύω επίσης ότι με προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και συνεργασία, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Θεωρώ ότι η θητεία του Δημάρχου, Αννίβα Παπακυριάκου, έχει ένα θετικό πρόσημο, δεδομένων των γενικότερων οικονομικών δυσκολιών της εποχής και του Δήμου μας. Πιστεύω επίσης ότι αποτελεί την πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του τόπου μας και την είσοδο σε μια εποχή ανάπτυξης. Για τους λόγους αυτούς δέχτηκα να συμμετάσχω στο συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου, “Ενωτική Δημοτική Κίνηση Βέλου-Βόχας” και να συνεισφέρω με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και με ισχυρή αίσθηση καθήκοντος.

Σας καλώ, λοιπόν, να ακολουθήσετε τον αγώνα μας πέρα και πάνω από ιδεολογικές τοποθετήσεις και κομματικές διαφορές, ώστε όλοι μαζί να ισχυροποιήσουμε την περιοχή που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να την βλέπουμε να προοδεύει.

Με εκτίμηση Γιώργος Χρ. Δαληβίγκας

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.