Αντιγραφές…αλλά κακές αντιγραφές!

370

Χθες αναφερθήκαμε στον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη και στον δήμαρχο που τον ακολουθεί “ασθμαίνοντας” στο θέμα των προγραμματικών εξαγγελιών.

Ο κ. Σταυρέλης με μια σειρά αναρτήσεών του υπογραμμίζει τις κινήσεις αυτές , οι οποίες αναδεικνύουν και τον παραπάνω ισχυρισμό , αφού ο δήμαρχος προσπαθεί με “άτσαλο” και ” ερασιτεχνικό” τρόπο να τις υλοποιήσει στο παρά 5 της θητείας του, επιχειρώντας ουσιαστικά να ρίξει “στάχτη στα μάτια” των δημοτών του.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί “η λύση” που έδωσε για το Μουσείο των Μικρασιατών της Κορίνθου;

Τον περασμένο Μάιο ο Σταυρέλης ανακοινώνει την προγραμματική του δέσμευση για την κατασκευή δημοτικού κτιρίου Πολιτιστικού Κέντρου ως Μουσείο Μικρασιατών και Προσφυγικών Κειμηλίων στο Συνοικισμό.

Τον επόμενο μήνα σπεύδει ο δήμαρχος να “ισορροπήσει ” πολιτικά την κατάσταση με την ανακοίνωση δημιουργίας μιας αιθούσης του ΥΠΟΓΕΙΟΥ κτιρίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας που στεγάσει την ΔΕΥΑΚ, για την φύλαξη αντικειμένων της Μικρασιατικής Στέγης.


Αντιλαμβάνεται κανείς την διαφορά των δυο εξαγγελιών, την ουσία, όταν πρόκειται στην μια περίπτωση για κτίριο και στην άλλη για αίθουσα υπογείου σε ένα κτίριο που στεγάζεται μια υπηρεσία του δήμου, που ουδεμία σχέση δεν έχει με τα πολιτιστικά πράγματα, αλλά και το timming, όταν το συγκεκριμένο θέμα η δημοτική αρχή το θυμήθηκε στην δύση της θητείας της.

Τζ. Σουκ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.