Ανεξάρτητος Πρόεδρε μου;;;;

1043

Ήρθε στην επικαιρότητα ως «πρόταση της Φώφης Γεννηματά» στο πρόσωπό του! Ο ίδιος την χαρακτήρισε «τιμητική» και δήλωσε σε τηλεοπτικό αέρα πως την σκέφτεται ώστε να απαντήσει άμεσα σημειώνοντας πως «οι ευρύτερες συνεργασίες θα αναζητηθούν» δίνοντας την αίσθηση ενός είδους προαπαιτούμενου (ίσως γνωρίζει καλά πως ως υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ και μόνο δεν έχει ως υποψηφιότητα ιδιαίτερη τύχη για μια «ίσοις όροις» αναμέτρηση). Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα η επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του την οποίαν και υπογράφει, ένα κείμενο μακροσκελές που κινείται σε πλαίσια συνεργασίας και σύνθεσης, στοιχεία που ορίζονται ως βάσεις της υποψηφιότητας. Περιλαμβάνεται ωστόσο και μια φράση η οποία έρχεται σε αντίθεση θα έλεγε κανείς με όλα τα προηγούμενα… «Ξεκινάμε ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί» σημειώνει ο Γιάννης Μπουντρούκας, υποψήφιος πια Περιφερειάρχης έχοντας αποδεχτεί την πρόταση του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά!

Να φανταστώ Πρόεδρε μου πως θα κατέβαινες σε αυτές τις περιφερειακές ούτως ή άλλως ; Ή τώρα που επήλθε η αποδοχή της κομματικής πρότασης αποτάσσεσαι (όχι τον σατανά) αλλά το κόμμα προκειμένου να επιτευχθεί το ευρύτερον της συνεργασίας που θα δώσει και τις όποιες αξιώσεις στην κούρσα εκλογής;

Ή μήπως να φανταστώ πως το ΚΙΝΑΛ δεν θα σε ανακοινώσει και θα ψάξει έτερο υποψήφιο;

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.