Διαχειριστής

Αναστάτωσε η σελίδα των “φίλων του Χρήστου Χασικίδη”

Αναστάτωσε η σελίδα των “φίλων του Χρήστου Χασικίδη”
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Θέμα συζήτησης ανέκυψε στη πόλη με την αιφνίδια ύπαρξη σελίδας στο fb απο φίλους του Χρήστου Χασικίδη με τίτλο “Δήμαρχος ο Χρήστος Χασικίδης”.
Στα πηγαδάκια όλοι αναρωτιούνται εαν αυτό έχει γίνει εν αγνοία του γιατρού ή εαν είναι το μέσο της επικοινωνιακής του πολιτικής το οποίο μας προϊδεάζει για το τι θα διαδραματιστεί το προσεχές διάστημα.
Εκείνοι πάντως που το επιχείρησαν αυτό, μάλλον δεν τα υπολόγισαν σωστά γιατί η ύπαρξη αυτής της σελίδας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ,με ακόμα νωπές τις μνήμες της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας και της παραίτησης των Σταυρέλη, Μουρούτσου και Ντιγκιρλάκη , ουσιαστικά “καίει” την δυναμική που θα μπορούσε να είχε.
Ο Χρήστος Χασικίδης πάντως αρνείται πως γνώριζε την ύπαρξή της και μάλιστα έδειξε και κάπως δυσαρεστημένος απο το εγχείρημα.(Ή έτσι θα έπρεπε να κάνει!)
“Τις αποφάσεις μου θα τις ανακοινώσω εγώ ο ίδιος στους συμπολίτες μου. Δεν έχω καμία σχέση με την δημιουργία της και δεν γνωρίζω το διαχειριστή της. Ας μου επιτραπεί να έχω τον δικό μου τρόπο επικοινωνίας με τους συμπολίτες μου”δηλώνει και νομίζουμε πως έχει δίκιο.
Πάντως με αυτά και με εκείνα πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα γίνει στις προσεχείς εκλογές.

Τζ. Σουκ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.