” Αλλαγή πλεύσης” με ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκας

801

Αλλαγή τακτικής, στην πολιτική επικοινωνία,  εγκαινίασε σήμερα κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε  στα  ΜΜΕ ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, επιχειρώντας να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το γεγονός αυτό θα φάνταζε ενδεχομένως και φυσικό απο έναν αιρετό,αλλά στην περίπτωση του κ. Νίκα ερμηνεύεται ως “αλλαγή πλεύσης”, αφού ακόμα είναι πολύ νωπές “οι ευχαριστίες ” του δημάρχου προς τους υπουργούς της κυβέρνησης για το έργο και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για το δήμο του.Πολύ πρόσφατα δε, ευχαρίστησε ακόμα και …τον γγ του Υπουργείου Υποδομών Γ. Δέδε για την συνεργασία και το έργο του στον δήμο Καλαμάτας!

Ο κ. Νίκας κατά την συνέντευξή του προχώρησε σε καταγγελίες εναντίον της κυβέρνησης σχετικά με χρηματοδοτήσεις έργων.Αναφέρθηκε σε” έργα που δεν μπορούν να ολοκληρωθούν γιατί δεν υπάρχουν χρήματα , σε  έργα που δημοπραττούνται χωρίς να υπάρχουν οι αναγκαίοι πόροι.Ο κ. Νίκας μάλιστα διαμήνυσε πως αν δεν έρθουν σύντομα οι χρηματοδοτήσεις ,πολύ σύντομα θα αποκαλύψει περί ποιων έργων πρόκειται.”

Οπωσδήποτε οι καταγγελίες Νίκα είναι σημαντικές..Απορία δημιουργεί ωστόσο γιατί ο δήμαρχος Καλαμάτας τόσο καιρό δεν έκανε καμία αναφορά περί αυτών, ενώ μέχρι πολύ πρόσφατα εξήρε και το έργο των υπουργών της κυβέρνησης.

Το μοναδικό πολιτικό συμπέρασμα που εξάγεται  είναι πως η αλλαγή τακτικής του δημάρχου , έχει  να κάνει με την ισχνή συσπείρωση των Νεοδημοκρατών γύρω απο την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου , και επομένως απο “υπέρμαχος” τώρα μετατρέπεται σε “εισαγγελέας” μήπως αναστρέψει το κλίμα. 

Τζ. Σουκ. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.