Ακόμα να τους ενημερώσετε;

425

Έκτακτο συμβούλιο σήμερα στην τοπική κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων για την εγκατάσταση και διαμονή προσφύγων σε τοπική ξενοδοχειακή μονάδα. Κάτοικοι συγκέντρωσαν περι τις 500 υπογραφές προκειμένου να γίνει αυτή η συνεδρίαση και να…ενημερωθούν!

Αλήθεια, εκείνη η σύσκεψη υπό τον Γενικό της Μετανάστευσης δεν έγινε για τον ίδιο λόγο; Οι παρόντες αυτοδιοικητικοί δεν ενημέρωσαν αμέσως μετά τους κατοίκους οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί αλλά δεν έγιναν δεκτοί στην «κλειστή» τελικά σύσκεψη; Και γιατί πρέπει να συγκεντρώσουν υπογραφές προκειμένου να λάβουν το αυτονόητο;

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γενικός Γραμματέας Μετανάστευσης είχε μιλήσει τότε για συγκεκριμένο αριθμό προσφύγων που θα διαμείνουν, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καις υγκεκριμένη σύμβαση που έχει υπογραφεί! Βέβαια, το ρεπορτάζ που ακολούθησε κατέγραψε αριθμό μεγαλύτερο εκείνου που είχε αναφερθεί και…την άγνοια για την εξέλιξη του Γενικού.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε την δέσμευση σ εκείνη  την σύσκεψη των κυβερνητικών βουλευτών πως «δεν θα έρθουν άλλοι πρόσφυγες στην περιοχή».

Σιωπούν έως και σήμερα, παρά τις εξελίξεις!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.