Αγιοι Θεόδωροι: Ζητούν ενημέρωση για την άφιξη των προσφύγων

496

Ξεκίνησε σήμερα  η συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων προκειμένου υποβληθεί επιστολή σύμφωνα με την οποία αιτείται η σύγκληση Δημοτικού Συμβούλου με θέμα την ενημέρωση  των πολιτών επί των εξελίξεων καθώς και των μέτρων που απαιτούνται σχετικά με την πρόσφατη εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακή δομή της πόλη .

Οι κάτοικοι ζητούν επιπλέον τις δημόσιες τοποθετήσεις των βουλευτών του νομού, καθώς επίσης και όσοι έχουν εκφράσει την επιθυμία μα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Το ζητούν αυτό διότι δηλώνουν ανοιχτά πως δεν πείσθηκαν απο τις διαβεβαιώσεις τόσο του γγ Μετανάστευσης ,όσο και των κυβερνητικών βουλευτών, περί αιφνίδιας μεταφοράς και για τις συνθήκες εγκατάστασεις τους.

Στην  τοπική κοινωνία επικρατεί έντονη ανησυχία που ενδεχομένως να έχει μεγεθυνθεί απο την ασάφεια των παραπάνω τοποθετήσεων γι αυτό  ζητάται απο το δημοτικό συμβούλιο να υπογραφεί το κείμενο που θα παραδώσουν στο σώμα οι πολίτες των Αγ, Θεοδώρων, απο όλους τους παρευρισκόμενους ,καθώς επίσης και κειμένου δέσμευσης με χρονοδιάγραμμα ενεργειών και τρόπους αντιμετώπιση των προβλημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.