Ή παπάς – παπάς ή ζευγάς -ζευγάς

1697

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, μετά την ανακοίνωση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.Ο κ. Νίκας δεσμεύτηκε πως θα γυρίσει όλη την Περιφέρεια απο χωριό σε χωριό καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο για να γνωρίσει τα προβλήματα. 

Κατανοούμε τον ενθουσιασμό του πρωτοεμφανιζόμενου” ,αλλά έχουμε την αίσθηση πως θα είναι αρκετά δύσκολο εως ακατόρθωτο, να γυρίσει όοολη την Περιφέρεια  και να παραμένει δήμαρχος της μεγαλύτερης πρωτεύουσας της Πελοποννήσου. 

Ή παπάς – παπάς  ή ζευγάς – ζευγάς!

Και το βαν το τουριστικό να χρησιμοποιήσει ο δήμαρχος , αυτό που ήλθε στην λασπωμένη Κορινθία, δεν προλαβαίνει να μάθει τα προβλήματα. Εδώ δεν είναι δημοτικές  περιοδείες..

Εκτός αυτού εντύπωση κάνει πώς ένας αυτοδιοικητικός με την εμπειρία του κ. Νίκα, ο οποίος επιθυμεί να είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης , δεν γνωρίζει τα προβλήματα της Πελοποννήσου. 

Πότε θα τα μάθει για να τα μάθει, πότε θα κάνει πρόγραμμα, πότε σχεδιασμό; Ή ευελπιστεί πως όλα αυτά θα γίνουν με τον γνωστό “αυτόματο γαλάζιο πιλότο”;

Θα μου πεις εδώ περίμενε να τον ανακοινώσουν, δεν θα περιμένει να του φτιάξουν και το πρόγραμμα;

Ωραία – ανεξάρτητη- φιλόδοξη- γαλάζια αυτοδιοίκηση που τρέχεις όπισθεν ολοταχώς!

 

Τζ. Σουκ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.