Έκανε την έκπληξη ο Δ. Μήλιος:”Παράδειγμα εθελοντισμού ο Π.Τατούλης”

650

Κατά την εκδήλωση τιμής προς τις ομάδες εθελοντών δασοπυροσβεστών που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μήλιου, αναπληρωτή γραμματέα αγροτικού της ΝΔ.

Ο κ. Μήλιος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα απο τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Αλεξόπουλο εκπροσωπώντας τον σύλλογο Κυνηγών και παρά το γεγονός πως είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέτρο Τατούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ” δεν είναι μόνο οι δασοπυροσβέστες εθελοντές.Ο εθελοντισμός είναι σε όλα.Παράδειγμα ο Περιφερειάρχης μας, που δεν ξέχασε ποτέ πως είναι γιατρός και μάλιστα εθελοντής γιατρός σε κάθε περίσταση. Και αυτό το γνωρίζω απο προσωπική εμπειρία.”

Αυτή η τοποθέτηση ,πρέπει να ομολογήσουμε, πως θέλει θάρρος για να διατυπωθεί. Και ο κ. Μήλιος υπερβαίνοντας τα κομματικά στεγανά είχε το θάρρος και τοποθετήθηκε δημοσίως.

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.