Έκανε πίσω ο Πιτσάκης και σωστά έπραξε

1556

Mετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την απόφαση του Επιμελητηρίου να παραχωρήσει αίθουσά του για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ,ο Παναγιώτης Πιτσάκης με ανακοίνωσή του και μετά απο έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ παίρνει πίσω την απόφαση του και ακυρώνει την άδεια χρήσης της αίθουσας για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κατά την άποψή μας οι αντιδράσεις υπήρξαν δικαιολογημένες αφού μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή καμία τέτοια παραχώρηση απο θεσμικό φορέα σε όλη τη χώρα για εκδήλωση του συγκεκριμένου κόμματος.Αρκεί να συλλογιστεί κανείς πως ακόμα και στο ελληνικό Κοινοβούλιο οι Υπουργοί δεν απαντούν σε ερωτήματα των βουλευτών της Χ.Α.

Το πώς έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο είδους σκηνικό σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία και κυρίως ποιοι το “έχτισαν” είναι μια μεγάλη κουβέντα.

Εμείς οφείλουμε να τονίσουμε ότι ορθώς ο πρόεδρος έκανε ένα βήμα πίσω, κατανοώντας το λάθος , τις δικαιολογημένες κοινωνικές αντιδράσεις και ανέστειλε την απόφασή του.

Τζένη Σουκαρά

Η ανακοίνωση του προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αντίθετη σε κάθε μορφής φασισμό, από όπου και αν προέρχεται.

Κανείς δε μπορεί να εκβιάσει έναν θεσμό , ελεύθερο και δημοκρατικό.

Το Επιμελητήριο σε έκτακτη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε την ακύρωση της άδειας χρήσης της αίθουσας για την εκδήλωση κοπής της πίτας της Χρυσής Αυγής.

Επιμένουμε στην ισονομία και το μόνο μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε:

  • Την κοινωνική γαλήνη της πολης
  • Την ασφάλεια του Επιμελητηρίου και
  • Την ασφάλεια των εργαζομένων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.