«Έδωσαν τα χέρια!»

145

Είναι η απόδειξη πως σημασία δεν έχουν οι θεσμοί και οι σκοποί που εξυπηρετούν αλλά… τα πρόσωπα! Στις ημέρες του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Επιμελητήριο «τα πέτρινα χρόνια» στις σχέσεις με το δήμο παρήλθαν και πλέον η διαδρομή Κολιάτσου – Ερμού είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα!

Δήμαρχος και Πρόεδρος έχουν από την αρχή «δώσει τα χέρια» , και παρ ότι  αφενός μεγάλα ζητήματα που άπτονται και των δυο θεσμών δεν έχουν προχωρήσει ουσιαστικά ( βλέπε επιχειρηματικό πάρκο και κρουαζιερόπλοια) και αφετέρου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα Χασικίδη, οι καλές  σχέσεις με κάθε αφορμή πιστοποιούνται! «Και ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κάνουν τα πάντα για να γίνει η έκθεση στο κέντρο. Οι διαδικασίες όμως έχουν μια γραφειοκρατία! Δεν κωλυσιεργεί κανείς τίποτα» δήλωσε σε ραδιοφωνικό αέρα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου διαλύοντας τις όποιες υπόνοιες υπήρξαν τελευταία περί προβλημάτων στην τελική έγκριση και απόδοση του Φλοίσβου στο Επιμελητήριο για την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ EXPO”.

Γιατί η έκθεση είναι παράδειγμα σχέσεων και προσώπων που κάνουν τη διαφορά;

Αρκεί να θυμηθείτε την «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016» η οποία πρόθεση της Διοίκησης Νανόπουλου ήταν να γίνει στο Φλοίσβο ο Δήμος ωστόσο ουδέποτε έδωσε το «πράσινο φως». Επισήμως δεν υπήρχαν τα «απαραίτητα» αν και διαφορετική ήταν η άποψη της τότε Διοίκησης…

Σε κάθε περίπτωση η έκθεση πήγε στο Λουτράκι με το Δήμαρχο Γκιώνη να είναι οικοδεσπότης και η Κόρινθος έμεινε με … τα χαρακώματα Κολιάτσου – Ερμού!

Τι θυμόμαστε όμως τώρα !

Χ.τ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.