

Φωτογραφικό στιγμιότυπο απο την χθεσινή εκδήλωση στο κτίριο της Π.Ε. Κορινθίας ,που έγινε προς τιμήν των εθελοντικών ομάδων δασοπυροσβεστών Κορινθίας.
Είναι γνωστό πως Πέτρος Τατούλης και Θανάσης Πισιμίσης είναι αχώριστοι, και συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία που έχει γερά υποστυλώματα.
Επίσης ταιριάζουν γιατί και οι δυο είναι αεικίνητοι!Και κυρίως ακούν..Ακούν και συζητούν τα πάντα!Έτσι κερδίζουν μόνο φίλους.
Ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και στον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Πισιμίση, η Γιάννα Μπεκιάρη Βορινιώτη, μια γυναίκα δραστήρια ,σύζυγος του Γιώργου Βορινιώτη, η οποία έδωσε μεγάλο αγώνα όταν διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γονέων του δημοτικού σχολείου Ζευγολατιού, για την επέκταση και αναβάθμιση του σχολείου.
Χθες μάλιστα είδε να παίρνει σάρκα και οστά το πάγιο αίτημά της , αφού πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημοτικό σχολείο με τον κ. Πισιμίση και τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, αλλά και του τεχνικού κλιμάκιου της Πελοπόννησος ΑΕ ..