“Άδειασμα” μεγατόνων στον Κώστα Φρούσιο

1537
  • Διαψεύδει την υποψηφιότητα του ο Γιώργος Λεκουσιώτης που ανακοινώθηκε μόλις χθες δηλώνοντας πως έγινε χωρίς την συγκατάθεσή του!
  • Η “μεταγραφή” που θα ενίσχυε σημαντικά τον συνδυασμό Φρούσιου μετατράπηκε σε λίγες ώρες σε “βατερλό” και έθεσε σε αμφισβήτηση πλέον το σύνολο των ανακοινώσεων του Υποψηφίου! Θ απαντήσει ο ίδιος ;

Της Χριστίνας Τσιορωτά

Το λες και άδειασμα μεγατόνων αναγνώστη μου! Το λες και «βατερλό» με το καλημέρα σας!  Διότι, δεν μπορεί να έρχεσαι ο υποψήφιος, μετά από τόση αναμονή, σκέψη και επεξεργασία, να ανακοινώνεις πως «ναι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας» πως  «ναι θ αγωνιστώ για το μέλλον του τόπου μου» και «ναι, έχω ήδη και τους πρώτους υποψηφίους» τους οποίους μου τους ονομάζεις και να έρχεται, λίγες ώρες μετά εις εξ αυτών και να σου λέει: ΔΕΝ είμαι Κώστα μου!

Η δήλωση του Τοπικού Προέδρου Πετρίου βάζει μπουρλότο στα θεμέλια της προσπάθειας  που μόλις ξεκίνησε αφού δημιουργεί αμφιβολίες και για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν από τον Κώστα Φρούσιο μόλις χθες!!!!


Γιατί ποιος μου λέει αναγνώστη μου πως η περίπτωση Λεκουσιώτη είναι η μόνη; Αν και είναι ηχηρότατη δεδομένων των εκλογικών επιτυχιών του Προέδρου του Πετρίου.

«θα είμαι υποψήφιος αλλά όχι με τον συνδυασμό του Κώστα Φρούσιου» δηλώνει ο Γιώργος Λεκουσιώτης σημειώνοντας πως δεν έδωσε ποτέ την συγκατάθεσή του για μια τέτοια ανακοίνωση, και η δήλωση έχει πολλές παραμέτρους !

Δεν δημιουργεί απλά αμφιβολίες για το σύνολο των ανακοινώσεων του Κώστα Φρούσιου αλλά στερεί και από τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου το κύρος και την εκλογική δύναμη ενός υποψηφίου που 2 τετραετίες τώρα, το 2010 και το 2014,  έχει «μετρηθεί» από τους συνδημότες του, έχει εκλεγεί πανηγυρικά και παρ ότι η εκλογή αυτή έχει επιτευχθεί με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Ανδριανάκου είναι σήμερα Τοπικός Πρόεδρος στο Πετρί.

Η «εκλογική μεταγραφή» θα ήταν επίτευγμα για τον Κώστα Φρούσιο  αλλά μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε “βατερλό” χωρίς κανείς να γνωρίζει τις συνέπειες που θα υπάρξουν και το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί !

Το αυτοδιοικητικό ατόπημα για τον Κώστα Φρούσιο είναι τεράστιο  αφού 24 ώρες από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έρχεται αντιμέτωπος με μια τέτοια διάψευση ενός τέτοιοι υποψηφίου και καλείται να δώσει απαντήσεις για το «πως προχώρησε στην ανακοίνωση του συγκεκριμένου ονόματος» χωρίς να έχει «κλειδώσει» .

Προ ολίγων ημερών έγραφα εδώ στον Moria πως τα αυτοδιοικητικά πράγματα στη Νεμέα είναι νωχελικά, ρευστά και τα ύδατα λιμνάζοντα!

Με διαψεύδουν τα γεγονότα πανηγυρικά!

Μόνο που… η διάψευση είναι καθ όλα επιζήμια για τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φρούσιο ο οποίος θέλησε να προλάβει έτερες ανακοινώσεις και να κερδίσει εντυπώσεις, βρίσκεται όμως εδώ και λίγη ώρα υπόλογος!

Θα τοποθετηθεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος;

Η σιωπή, σε αυτήν την ηχηρότατη διάψευση, σε αυτό το «άδειασμα» περιοπής, δεν είναι επιλογή, εάν φυσικά θέλει να περιφρουρήσει την αξιοπιστία των ανακοινώσεων του και την σοβαρότητα της πρότασής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.