Άγιος Γεώργιος Κορίνθου: Παρουσίασε επιτεύγματα – τίμησε αρίστους και υποστηρικτές (video)

1118

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση της ενορίας και του πολιτιστικού – αθλητικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κορίνθου “Καλοκαίρι 2017”.

“Παρουσιάζουμε τους κόπους αλλά και τα κατορθώματα της χρονιάς που πέρασε” είπε ευθύς εξαρχής ο οικοδεσπότης πατήρ Παύλος καλωσορίζοντας στην εκδήλωση τους πολίτες, τους αιρετούς, τους φορείς αλλά και τους επιχειρηματίες που την τίμησαν με την παρουσία τους. Η ενορία και ο πολιτιστικός – αθλητικός σύλλογος του Αγίου Γεωργίου μπορούν να υπερηφανεύονται σαφώς για τα όσα κατόρθωσαν με πείσμα και μεράκι, ίσως το μεγαλύτερο κατόρθωμα να είναι και η άνοδος της ομάδας “της ασήμαντης ομάδας που έπαψε να είναι ασήμαντη” όπως είπε ο π. Παύλος, στην Α Εθνική κατηγορία στην οποίαν και θα αγωνίζεται από το νέο ποδοσφαιρικό έτος. “Είμαι υπερήφανος γιατί κάνουμε πράξη το σλόγκαν “όλοι μαζί μπορούμε” και επειδή έχω την πεποίθηση πως ο πολυμέτωπος αγώνας μας δεν πάει στράφι” σημείωσε ο π. Παύλος αποδίδοντας τιμές σε εκείνους που διακρίθηκαν αλλά και σε εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Τιμήθηκαν οι 3 πρώτοι σκόρερ της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, Παναγιώτης Αντωνόπουλος – Λέντι Σίνα και Άγγελος Πλακάλι.

Το μετάλλιο του Αγίου Γεωργίου έλαβαν ως ελάχιστη τιμή για την ουσιαστική στήριξή τους στην ενορία και στην ομάδα μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης και ο Επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από μουσική συναυλία, χορούς και δρώμενα ενώ δεν έλειψαν τα καλοκαιρινά και νόστιμα εδέσματα. Μετά από αρκετές ώρες ο κόσμος έφυγε ενθουσιασμένος, αλλά και οι διοργανωτές ακόμα περισσότερο αφού δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.