΄΄Οπισθεν ολοταχώς”: Αποστάτες, πατριώτες και κομμουνιστές, πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων μπήκανε στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης

1761

Aυτή η χώρα φίλε μου, δεν μπορεί να πάρει μπρος με τίποτα. Ρίξε μια ματιά στον μικρόκοσμό μας , στα λεγόμενα διάφορων θεσμικών και σε κινήσεις κομμάτων για να καταλάβεις πως έχουμε βάλει την όπισθεν ολοταχώς. Διότι αν υπάρχει πολίτης , δημότης ,ψηφοφόρος του οιουδήποτε, που “ευαισθητοπιείται” ,λαμβάνει σοβαρά υπόψιν κινήσεις και χαρακτηρισμούς που μας παραπέμπουν στην εποχή του πιστοποιητικού  των κοινωνικών φρονημάτων (π.χ. είσαι νεοδημοκράτης μπες στο μαντρί και μην μιλάς, αν είσαι σύμβουλος του Τατούλη και νεοδημοκράτης πρέπει να παραιτηθείς γιατί το κόμμα άλλον διάλεξε, ασχέτως αν έχεις άλλη άποψη ),στην εποχή του Γράμμου, των κομμουνιστών και των πατριωτών , των προδοτών και των πατριωτών, (όσοι τα λένε τούτα μπορεί να διαγράφονται αλλά παραμένουν παλικάρια και ..”φαβορί”), στην εποχή των αποστατών (εκεί ο μικρόκοσμος μπορεί να γελάει με τον όρο, τα νιάτα να αγνοούν, αλλά οι απόμαχοι ίσως θυμηθούν τις “ταλαιπωρίες” του τότε), TΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .

Τώρα όλο τούτο, δείχνει προθέσεις και διαθέσεις για το πώς κάποιοι  αντιμετωπίζουν την κοινωνία.Προφανώς την αντιμετωπίζουν ως όχλο και ως “χωνευτήρα ” ατέλειωτης κινδυνολογίας και κουταμάρας.

Γιατί οι συγκεκριμένοι το επιδιώκουν αυτό; Απο αδυναμία.

Όταν είσαι “εκλογικά άνετος” είσαι συνήθως “γαλαντόμος” στις πράξεις και στα λόγια.Όταν είσαι “στριμωγμένος” επιδιώκεις την πόλωση, τον διχασμό.

Κραυγές και κινήσεις αγωνίας και απελπισίας  είναι όλες αυτές.Θυμηθείτε το!

Όσοι το αποδέχονται όλο αυτό το “θέατρο” σε εκλογές αυτοδιοίκησης…εκεί είναι τα “μαντριά”.

 

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.