Πού τo πάει ο Πανταζής;

669

Όχι δεν ήταν σοκ αυτό το οποίο υποστήκαμε ως τοπική κοινωνία στο άκουσμα της σημερινής παραίτησης του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Πανταζή από μέλος των επιτροπών ποιότητας ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής(αναπληρωματικό μέλος ήταν στην δεύτερη!)

Ούτε κεραυνός εν αιθρία ήταν η παραίτηση διότι δεν πήγε και μακριά. Για την ακρίβεια δεν πήγε πουθενά. Στα έδρανα της μειοψηφίας εξακολουθεί και κάθεται.

Απλώς είπε λίγο να φρεσκαρίσει τις «κόκκινες γραμμές» του. Κι εκανε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα. Επιθυμώντας από την μια να αποδεσμευθεί «ελαφρά» από την γραμμή του επικεφαλής Βασίλη Νανοπουλου και από την άλλη να τονώσει το αυτοδιοικητικό του προφιλ διατηρώντας στην επικαιρότητα τα ερωτηματικά «περί ρήγματος» στην «Συμμαχία Πολιτών».

Δεν ξέρω εάν ο Βασίλης Πανταζής το μπορέσει, αλλά σίγουρα το επιθυμεί και όλο αυτό τον καιρό το συζητά και το καλλιεργεί .

Μπορεί να το διαχειριστεί ο Νανόπουλος και να μαζέψει την κατάσταση;Διότι εάν αυτό συνεχιστεί μόνο φθορά μπορεί να υποστεί. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως όχι. Αλλά ποιος ξέρει; Στην ζωή συμβαίνουν και απρόοπτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.