Το «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ» επανέρχεται…

470

Ένα θέμα που απασχόλησε για αρκετές εβδομάδες την Κορινθία έρχεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 26 Απριλίου. Ο λόγος για το ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ Κορίνθου, τη δομή που βρίσκεται στο τέρμα της Κολιάτσου, δομή η οποία μέχρι και το 2014 ήταν ανοιχτή και ενεργή. Το μήνα Σεπτέμβρη του ιδίου έτους υπήρξε απόφαση για αναστολή λειτουργίας της δομής λόγω εκκαθάρισης , απολογισμού και καταμέτρησης περιουσιακών στοιχείων, απόφαση η οποία οδήγησε σε οξείες αντιδράσεις αλλά και κινητοποιήσεις.
Σύμφωνα με την Αντιπεριφέρεια της Κορινθίας οι εξελίξεις και η αναστολή λειτουργίας της δομής δρομολογήθηκαν από τον εκκαθαριστή ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να επέλθει δημιουργία ενός νέου κέντρου με νέα μορφή, δημόσιο χαρακτήρα και πολλές δράσεις σχέδιο το οποίο έβρισκε σύμφωνους και τους αντιδρούντες.
Σήμερα, στα 2017, το θέμα έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο με το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου να καλείται την ερχόμενη Τετάρτη να εγκρίνει ή όχι τα στοιχεία του ισολογισμού λήξης εκκαθάρισης της 30/04/2015, της υπό εκκαθάριση εταιρείας «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

Άραγε η όποια απόφαση θα δρομολογήσει και περαιτέρω εξελίξεις για τη δομή που πραγματικά σήμερα είναι παραδομένη στην φθορά του χρόνου; Ίδωμεν!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.