Σταθερότητα και σκληρή δουλειά για την ομάδα Αγίου Γεωργίου Κορίνθου (video)

532

Έτοιμη να υποδεχτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι η ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα Αγίου Γεωργίου, που μέσα σε διάστημα 4 ετών κατόρθωσε να ανέβει στην Α κατηγορία.

Ο πάτερ Παύλος, Πρόεδρος της ομάδας Αγίου Γεωργίου, ίδρυσε την ομάδα με σκοπό να ελκύσει τους νέους πιο κοντά στην εκκλησία και μέσα από τον αθλητισμό να διδάξει το ήθος και την αγωνιστικότητα που αρμόζει στους νέους, που καλούνται να σταδιοδρομήσουν σε μια δύσκολη και ‘’βρώμικη’’ εποχή.

Τα επιτεύγματα της ομάδας Αγίου Γεωργίου είναι η απόδειξη πως τα πάντα είναι εφικτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα παρά τις αντίξοες συνθήκες που προκύπτουν από τη σκοτεινή εποχή στην οποία ζούμε.

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου αναμένει την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να συνεχίσει το έργο της, ενώ παράλληλα οι νέες μεταγραφές και τα ζητήματα που έπρεπε να επιλυθούν, έχουν ολοκληρωθεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, πάτερ Παύλος, εύχεται τόσο στις υπόλοιπες ομάδες όσο και στον υπόλοιπο κόσμο να επικρατεί η ψυχική και σωματική υγεία στους δυσοίωνους καιρούς που ζούμε.

Ευάγγελος Δ. Κόκκινος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.