admin

Η αυλαία για τον Δημήτρη Τζαναβάρα δεν έπεσε ποτέ ! (video)

Η αυλαία για τον Δημήτρη Τζαναβάρα δεν έπεσε ποτέ ! (video)
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την Κόρινθο μπροστά στο Αύριο…

Με λαμπερές παρουσίες και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πρώην Αντιδημάρχου Δημήτρη Τζαναβάρα στο σινεμά ‘’Απόλλων’’ στο κέντρο της Κορίνθου. Πολιτικοί Παράγοντες, Επιχειρηματίες, Καλλιτέχνες και  πλήθος κόσμου  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση , σε μια εκδήλωση ιδιαίτερα εντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης, αποδεικνύοντας  ότι η αγάπη του κόσμου προς τον οικοδεσπότη είναι διαχρονική και  αποτελεί χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του ενώ η ευγένεια, το ήθος και η εργατικότητα του είναι τα συστατικά εκείνα που για τόσα χρόνια τον φέρνουν πάντα πρώτο στην προτίμηση των Κορινθίων.

Την εκδήλωση άνοιξε η κόρη του Μαρία Τζαναβάρα κάνοντας τον απολογισμό του έργου που διετέλεσε ο πατέρας της στο χώρο της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο. Για την ιστορία να πούμε ότι  ο Δημήτρης Τζαναβάρας  έκανε τα πρώτα του βήματα στην αυτοδιοίκηση  από πολύ μικρός,  αφού μόλις 24 ετών ήταν ο πιο νέος  Δημοτικός Σύμβουλος σε όλη την Ελλάδα ,πρώτος σε σταυρούς σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις ,κάτι που τον έκανε να είναι δραστήριος  πολύ ,κατέχοντας σε θέσεις ‘’κλειδιά ’’ που του ανατέθηκαν στην μετέπειτα πορεία του.

 

Πέραν των πολιτικών στελεχών όπως ο κ. Νίκος Ταγαράς και η κ. Αθηνά Κόρκα, στις πρώτες σειρές κάθονταν ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, ο  ‘’γκουρού’’ της τζαζ μουσικής, Κώστας Φιλιππίδης και επιφανείς επιχειρηματίες μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Ο κύριος Τζαναβάρας μίλησε για την ανάγκη ενός νέου προνοιακού συστήματος στις τοπικές κοινωνίες, με την στήριξη και την  συμπαράστασή της εκάτοστε κυβέρνησης με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών ενώ έδωσε ιδιαίτερή έμφαση στο θέμα της ανεργίας που μαστίζει του νέους. Τέλος, σε δηλώσεις άφησε να εννοηθεί ότι σχεδιάζεται μια κίνηση από πλευράς του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορίνθιων, Νίκος Σταυρέλης μιλώντας για την συνεισφορά του κ. Τζαναβάρα στην πολιτική σκηνή του τόπου αλλά και την άψογη συνεργασία που είχαν οι δυο άνδρες φέροντας παράδειγμα, έργα  που ήταν σταθμός για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Στο τέλος του χαιρετισμού  του ο Νίκος Σταυρέλης και αναφερόμενος στην προσφορά Τζαναβάρα στα κοινά του ευχήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει κυρίως στην αυτοδιοίκηση καταλήγοντας  σιβιλλικά : « Μαζί θα συνεχίσουμε»

Ακολούθησε βράβευση από τον Υποψήφιο Πρόεδρο για το Επιμελητηρίου Κορινθίας, Δημήτρη Ρααψωματιώτη προς τον Θρύλο της Τζαζ, Κώστα Φιλιππίδη μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και από τους δυο άνδρες. Παράλληλα ο επιχειρηματίας κ. Σταμούλης βράβευσε τον «αιωνόβιο» επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κακαβελάκη ενώ απουσίαζε ο επίσης βραβευμένος καλλιτέχνης, Γιώργος Τζαβάρας.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική από ζωντανή ορχήστρα με τους πολίτες να δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την  άρτια οργάνωσή της.

 

Γ.Μ.

 

 

Search in Site

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *