Εξηγήσεις για τις διακοπές νερού – “Βαρύ κατηγορώ” στον Β. Νανόπουλο (video)

504

Eξηγήσεις   για τις διακοπές νερού που παρουσιάστηκαν αυτό το διάστημα σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κορινθίων έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός.

Δεν παρέλειψε βέβαια να εξαπολύσει «βαρύ κατηγορώ» κατά του αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας Βασίλη Νανόπουλου ,μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του για το θέμα χαρακτηρίζοντας τον άκρως επικίνδυνο εάν συνεχίσει να πολιτεύεται έτσι.

Ο κ. δήμαρχος αναφερόμενος στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν είπε πως έχουν να κάνουν με την λειψυδρία που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα και παρά το γεγονός πως αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας επισκέφθηκε δύο φορές την περιοχή της Στυμφαλίας και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να εξασφαλιστεί  και άλλη ποσότητα νερού.

«Σήμερα εκτελούνται συμπληρωματικές εργασίες που αφορούν την εξασφάλιση επιπλέον ποσοτήτων νερού και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν»είπε ο κ. Πνευματικός.

Όσον αφορά τις διακοπές νερού στα Εξαμίλια και την Ξυλοκέριζα ο δήμαρχος είπε πως έγιναν γιατί δεν υπήρχε νερό Στυμφαλίας προς διάθεση ,τονίζοντας πως αυτή είναι η υπεύθυνη στάση του δήμου.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Νανόπουλου είπε πως είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για το νερό διότι  σπέρνει τον πανικό σκόπιμα, χωρίς να έχει ενημερωθεί από τις υπηρεσίες ,ούτε όμως και το μέρος που υδροδοτείται η Κόρινθος αν και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Απαντώντας στις υπόνοιες Νανόπουλου πως  έχουν μπει σε εφαρμογή οι γεωτρήσεις , ο δήμαρχος το αρνήθηκε , μίλησε για παραπληροφόρηση κατ’ εξακολούθηση που κάνει ο κ. Νανόπουλος στους Κορινθίους , σπέρνοντας την αμφιβολία. «Είναι στην διάθεσή του τα πάντα. Το νερό είναι ποιοτικό και πόσιμο πλην ελαχίστων χωριών τα οποία αναγράφονται στο site του δήμου» είπε οκ. Πνευματικός.

 

 

Τζ.Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.