Γ.Ψυχογιός:Οι συλλογικές διεκδικήσεις δεν ποινικοποιούνται αλλά ….για την ταμπακιέρα τίποτα!

833

Οι συλλογικές διεκδικήσεις δεν ποινικοποιούνται ,δηλώνει ο κ. Ψυχογιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής ,μέλος της επιτροπής Δικαιωμάτων.

Με αφορμή την διαμαρτυρία πολιτών στο Άργος  κατά των πλειστηριασμών, όπου 19 άνθρωποι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα , ο βουλευτής μας λέει και πολύ σωστά, πως ειρηνικές συγκεντρώσεις χωρίς να σημειωθούν συγκρούσεις ή κάποιο περιστατικό βίας, δεν μπορεί να γίνονται αντικείμενο διώξεων . Η πολιτεία είναι αυτή που θα πρέπει να διασφαλίσει αυτό το δικαίωμα.

Τώρα , για την ταμπακιέρα, δηλαδή πώς φτάσαμε να κινδυνεύουμε να χάσουμε τα σπίτια μας η απάντηση του κ. Ψυχογιού αναμενόμενη, κομματική και κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε,τουτέστιν :

«Για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας παρέχονται από το νομοθετικό πλαίσιο δικαστικά και εξωδικαστικά όπλα, την επέκταση και ενίσχυση των οποίων επεξεργάζεται η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τις τράπεζες.»δήλωσε ο βουλευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.